Kameravalvonta varmistaa kiinteistön ja henkilöstön turvallisuuden

Kameravalvonnalla on keskeinen tehtävä kiinteistön ja henkilöstön turvallisuuden varmistamisessa. Jo…

Kameravalvonnalla on keskeinen tehtävä kiinteistön ja henkilöstön turvallisuuden varmistamisessa. Jo pelkkä valvontakameroista tiedottaminen ja niiden näkyminen vaikuttavat ennaltaehkäisevästi esimerkiksi ilkivaltaan ja varkauksiin. Kameravalvonta parantaa tiloissa työskentelevien henkilöiden sekä vierailijoiden turvallisuutta sekä nostaa myös heidän turvallisuudentunnettansa.

 

Kameravalvontaa hankittaessa on muun muassa valaistuksen ja olosuhteiden asettamien teknisten vaatimusten lisäksi otettava huomioon alaa koskevat erityismääräykset. Siksi kokonaisuuden suunnitteluun ja toteutukseen on syytä valita kumppaniksi turvallisuuden ammattilainen. Säännöllisellä huollolla puolestaan varmistamme valvontakameroidesi toimivuuden koko niiden käyttöiän ajan.

Ota yhteyttä

Henri Heikkinen
Myyntipäällikkö, turvallisuus, Caverion Suomi
 

Kameravalvonnan data integroitavissa talotekniseen kokonaisuuteen

Älykkään kameravalvonnan tuottama data voidaan yhdistää muiden teknisten järjestelmien ja kiinteistönhallintajärjestelmän tuottaman datan kanssa ja analysoida sitä henkilö- ja omaisuusturvallisuuden lisäksi myös asiakaskokemuksen parantamiseksi. Toteutamme kameravalvonnan analytiikkaa erilaisiin tarpeisiisi.

Kameravalvonta palveluna ympäri Suomen - myös leasingsopimuksella

Tarjoamme kameravalvonnan palveluja myös kiinteään kuukausihintaan. Sopimus pitää sisällään laiteinvestoinnin, varaosatoimitukset, viankorjauskäynnit ja vuosihuollon. 

Olemme laiteriippumaton järjestelmätoimittaja ja tarjoamme muun muassa seuraavia kameravalvontajärjestelmiä: Axis, Avigilon, Bosch, Dahua, Flir-lämpökamerat, Hikvision, Lenel OnGuard, Milestone, Mirasys, NUUO, Obseron, Panasonic, Pelco, Teleste sekä meidän Caverion CavCam.

Olemme kumppaninasi ja tarjoamme kameravalvonnan palvelujamme ympäri Suomen

  • Kameravalvontajärjestelmien suunnittelu
  • Kameravalvontajärjestelmien jälleenmyynti
  • Kameravalvonnan asennukset
  • Käyttöönotto ja pääkäyttäjäpalvelut
  • Kameravalvonnan tekninen huolto ja kunnossapito
 

Caverion Cavcam -valvontakamerat tarjoavat kustannustehokkaan vaihtoehdon

Cavcam-kameramallistomme on kustannustehokas vaihtoehto. Caverion Cavcam -kameroissa yhdistyy loistava kuvanlaatu sekä luotettavuus. Kaikki Cavcam-kameramme on varustettu IR-valoilla, joilla varmistetaan myös hyvä hämäränäkökyky huonossakin valaistuksessa. Kamerat ovat ONVIF-yhteensopivia yleisempien tallennusohjelmistojen kanssa. Kerromme mielellämme lisää!

Caverion Suomelle on myönnetty turvallisuusalan elinkeinolupa, joka on vaadittu 1.1.2019 alkaen lukitus-, kulunvalvonta- ja rikosilmoitintöitä tekeviltä yrityksiltä. Myös avainhallinta- tai kulunhallintapalvelut vaativat turvallisuusalan elinkeinoluvan. Poliisin sivuilta voit tarkistaa turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijat. 

Lisäksi Caverion Suomella on Henkilö- ja yritysarviointi SETI Oy:n myöntämä TU-sertifikaatti. Sertifikaatti kattaa kameravalvonta-, kulunvalvonta-, murtoilmaisu-, paloilmoitin- ja äänievakuointijärjestelmät. Caverionille on myös myönnetty yritysturvallisuuselvitystodistus 12/2018.

TU-sertifikaatin logo
 

Asiantuntija-apua kameravalvontaan

Jätä yhteydenottopyyntösi alla niin palaamme sinulle mahdollisimman pian. On aika tehdä merkittäviä valintoja paremman turvallisuuden puolesta.

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

 

Lue lisää