Turvallisuus

Ennaltaehkäisevä turvallisuustyö korostuu kiinteistöjen ja teollisuuden turvallisuudenhallinnassa. Mitä paremmin riskit tunnistetaan, sitä paremmin niihin voidaan varautua. Me tarjoamme turvallisuudenhallinnan asiantuntijapalveluita, joiden avulla voidaan varmistaa hyvä turvallisuudenhallinta kokonaisuutena.

Me suunnittelemme, asennamme ja huollamme teknisiä turvallisuusratkaisuja kiinteistöihin ja teollisuudelle tuotemerkeistä riippumattomasti. Saatavana on erityisratkaisuja sekä kustannustehokkaita integroituja kokonaisratkaisuja avaimet käteen -periaatteella.

Turvallisuusratkaisut sisältävät monenlaisia henkilöturvallisuus- ja paloturvallisuusjärjestelmiä. Käytettävät tekniikat kattavat esimerkiksi seuraavat järjestelmät ja ratkaisut:

Automaatiojärjestelmän avulla on mahdollista ohjata ja integroida turvallisuusjärjestelmät, esimerkiksi kulunvalvonta ja palohälytys, ylemmällä järjestelmätasolla yhden integroidun käyttöliittymän kautta. Hyödynnämme avoimia ratkaisuja jotka mahdollistavat järjestelmäriippumattomuuden ja tukevat yleisiä tiedonsiirtorajapintoja, kuten KNX, LON, MODBUS, M-Bus, DALI ja BACnet.

Viranomaiset ovat asettaneet tiettyjä vaatimuksia töiden suorittamiselle, jotta voidaan olla varmoja työn ammattimaisesta laadusta. Työntekijöillämme on viranomaisten näille töille edellyttämät luvat ja pätevyydet.

Caverionin puhelinpalvelu vastaa kaikkina viikonpäivinä, kellon ympäri. Henkilökunta on saatavilla aina ajankohdasta riippumatta.

Pyydä tarjous tai lisätietoja

Turvallisuus

Ota yhteyttä

Jussi Aaltojärvi
Liiketoimintapäällikkö
puh. 040 519 5749
etunimi.sukunimi@caverion.com

Referenssejä