Turvallisuus

Ennaltaehkäisevä turvallisuustyö korostuu kiinteistöjen ja teollisuuden turvallisuudenhallinnassa. Mitä paremmin riskit tunnistetaan, sitä paremmin niihin voidaan varautua. Me tarjoamme turvallisuudenhallinnan asiantuntijapalveluita, joiden avulla voidaan varmistaa hyvä turvallisuudenhallinta kokonaisuutena.

Me suunnittelemme, asennamme ja huollamme teknisiä turvallisuusratkaisuja kiinteistöihin ja teollisuudelle tuotemerkeistä riippumattomasti. Toteutamme räätälöidyt ratkaisut sekä integroidut kokonaisratkaisut kustannustehokkaasti avaimet käteen -periaatteella.

Turvallisuusratkaisut sisältävät monenlaisia kiinteistön-, henkilö- ja paloturvallisuusjärjestelmiä. Käytettävät tekniikat kattavat esimerkiksi seuraavat järjestelmät ja ratkaisut:

Viranomaiset ovat asettaneet vaatimuksia töiden suorittamiselle, jotta voidaan olla varmoja työn ammattimaisesta laadusta. Työntekijöillämme on viranomaisten näille töille edellyttämät luvat ja pätevyydet.

Tiesitkö? Caverion Suomelle on myönnetty turvallisuusalan elinkeinolupa, joka vaaditaan 1.1.2019 alkaen lukitus-, kulunvalvonta- ja rikosilmoitintöitä tekeviltä yrityksiltä. Myös avainhallinta- tai kulunhallintapalvelut vaativat turvallisuusalan elinkeinoluvan. Poliisin sivuilta voit tarkistaa turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijat. 

Lisäksi Caverion Suomella on Henkilö- ja yritysarviointi SETI Oy:n myöntämä TU-sertifikaatti. Sertifikaatti kattaa kameravalvonta-, kulunvalvonta-, murtoilmaisu-, paloilmoitin- ja äänievakuointijärjestelmät.

Caverionin 24h HelpDesk vastaa kaikkina viikonpäivinä, kellon ympäri. Henkilökunta on saatavilla aina ajankohdasta riippumatta.

Pyydä tarjous tai lisätietoja

Turvallisuus

Ota yhteyttä

Jussi Aaltojärvi
Liiketoimintapäällikkö
puh. 040 519 5749
etunimi.sukunimi@caverion.com
TU-sertifikaatti

Referenssejä