Nammo Vihtavuori Oy: Vihtavuoren tuotantolaitoksen kunnossapidon ulkoistus

Nammon Vihtavuori Oy:n kunnossapito siirtyi Caverionille ja palvelusopimuksen myötä Caverionin palvelukseen siirtyi 10 Nammon kunnossapidon ammattilaista 1.3.2022. Vastaamme Vihtavuoren tehtaan päivittäisestä kunnossapidosta ja vuosihuolloista.

Nammo Vihtavuori ja Caverion ovat tehneet yhteistyötä jo pitkään. Hyvät kokemukset yhteistyöstä ja Caverionin monipuolinen osaaminen tuovat mukanaan entistä laaja-alaisemman osaamisen kunnossapidosta Nammo Vihtavuoren käyttöön.

Yhteistyösopimuksen tavoitteena on tehtaan turvallisuuden, käyttövarmuuden ja kunnossapitoprosessien tehostaminen. Yhteistyöllä saavutetaan tuotannon tehokkuutta, saadaan käyttöön uusia toimintamalleja ja digitaalisia ratkaisuja. Lisäksi Nammolle saadaan uusia osaajia tukemaan kunnossapitoa ja sen kehitystä.

 Halusimme vapauttaa omia resurssejamme kunnossapidon ohjauksesta käynnissä oleviin ja tuleviin investointeihin. Sen vuoksi Caverionista tuli meille luonteva partneri. Näemme järkeväksi yhteistyön sellaisen alan toimijan kanssa, joka on vuosikymmeniä tuloksekkaasti tehnyt sitä. Saamme kunnossapitoon myös uusia osaajia ja uutta näkemystä.

Ilkka Heikkilä, Nammo Vihtavuori Oy:n toimitusjohtaja

Nammo Vihtavuori Oy eli Nammon Vihtavuoren tehdas kuuluu Nammo Lapua Oy:n osana suureen pohjoismaiseen Nammo-konserniin. Vihtavuoren tehdas valmistaa keski- ja suurkaliiperisia tuotteita. Tehdas on ollut toiminnassa vuodesta 1922. Tehdas sijaitsee Keski-Suomessa Laukaan Vihtavuoressa.

Haluaisitko kuulla lisää kumppanuudesta teollisuuden kunnossapidossa?

Jätä yhteydenottopyyntö

Tutustu teollisuuden kunnossapidon kumppanuuteen

 

 

 

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin