SSAB Raahe: sähkösaattotöitä ja kunnossapidon kumppanuutta

 
kumppanuus.png

Kumppanuus
mahdollistaa pitkäjänteisen suunnittelu- ja asennustyön

Industrial Installations.png

Sähkösaattoprojektit
kokonaistoimituksina

turvallisuus.png

Turvallisuusosaaminen
on avainasemassa haastavissa työoloissa

 Caverionissa on erityisen hyvää se, että he toimittavat sähkösaaton kokonaispakettina, johon sisältyvät myös suunnittelu ja dokumentaatio. 

Tapani Väliaho, SSAB Raahen työsuunnittelija

Tavoitteet

  • SSAB:n Raahen tehdasalue sisältää useita tehtaita ja kaksi masuunia, joissa valmistetaan raakarautaa jatkojalostusta varten. Tehdasalueella on myös koksaamo, voimalaitos sekä oma satama.
  • Olosuhteet Raahen tehtaalla ovat haastavat ja vaativat korkeatasoista turvallisuusosaamista koko asennus- ja kunnossapitohenkilökunnalta.
  • SSAB Raahen tehtaalle tarvittiin kumppani, joka voi toimittaa sähkösaattoprojektit kokonaistoimituksena suunnittelusta asennukseen ja dokumentaatioon asti.
Heavy plates in storage Raahe works.jpg
Coils in hot rolling process (hot strip mill, Raahe).jpg

Ratkaisut

  • Caverionilla on ollut sähkökunnossapitosopimus SSAB:n Raahen tehtaalla jo vuosien ajan. Lisäksi Raahen tehdas työllistää jatkuvasti Caverionin sähkösaattoasentajia kunnossapito- ja asennustöissä.
  • Meillä on runsaasti kokemusta kunnossapito- ja sähkösaattoprojektien suunnittelusta, toteutuksesta ja pitkäjänteisestä kehittämisestä.
  • Pitkän aikavälin kumppanuuden hyötyjä on myös se, että Caverionin asentajat tuntevat Raahen tehdasalueen perinpohjaisesti ja pitävät huolen pidempienkin projektien saattamisesta loppuun.
  • Hoidamme lisäksi asianmukaisen dokumentaation tehtaan kunnossapitojärjestelmään, jolloin varmistutaan siitä, että tieto kulkee eri asianomaisten välillä.

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin