Informaatio- ja viestintäteknologia

Toimitamme informaatioteknologiaratkaisut kiinteistöille ja teollisuudelle projekteina ja palveluina. Informaatioteknologiajärjestelmien määrä kasvaa koko ajan, ja ne muuttuvat yhä monimutkaisemmiksi.

Informaatioteknologiaratkaisujen piiriin voivat kuulua mm:

Teemme tiivistä yhteistyötä alihankkijoidemme kanssa, ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme uusinta tekniikkaa ja parhaat mahdolliset ratkaisut. Ratkaisut ja tuotteet suunnitellaan aina tapauskohtaisesti ja valitaan kulloistenkin erityistarpeiden mukaisesti.

Viranomaiset ovat asettaneet tiettyjä vaatimuksia töiden suorittamiselle, jotta voidaan olla varmoja työn ammattimaisesta laadusta. Työntekijöillämme on viranomaisten näille töille edellyttämät luvat ja pätevyydet.

Kiinteistöteknisiä prosesseja valvotaan keskitetysti Caverionin valvomosta kaikkina viikonpäivinä kellon ympäri. Valvomomme toimii yhteistyössä puhelinpalvelumme kanssa, joka ottaa vastaan asiakkailta tulevat palvelupyynnöt. Yhdessä nämä toiminnot muodostavat Caverionin asiakaspalvelukeskuksen, joka vastaa sopimusasiakkaiden yhteydenottoihin joka päivä 24 tuntia vuorokaudessa.

Pyydä tarjous tai lisätietoja

Informaatio- ja viestintäteknologia