Vaasan yliopiston auditoriot päivitettiin modernilla AV-teknologialla vastaamaan nykypäivän vaatimuksia

 

Teknisesti
erittäin laadukkaat ja modernit
auditoriot vastaamaan nykyajan tarpeita

Signaalinsiirtojärjestelmä
mahdollistaa esitysten jakamisen
auditorioiden välillä

Kokonaisvaltainen
AV-järjestelmien uudistaminen

 Hyppy analogisesta täysdigitaaliseen onnistui auditorioissamme Caverionin avulla mallikkaasti ja myös hiukan poikkeavammat ratkaisummekin esim. käyttöliittymien suhteen saatiin toteutettua halutusti.  

Ove Ritola, Vaasan yliopiston tietohallintopalveluiden asiantuntija

Tavoitteet

  • Vaasan yliopiston tavoitteena oli päivittää yliopiston auditorioiden teknologiaa vastaamaan nykyisiä standardeja ja käyttötarpeita.
  • Auditorioiden AV-tekniikka oli analogista, eivätkä äänentoisto tai kuvanlaatu vastanneet tämän päivän tasoa. Yliopisto koki myös, että auditorioiden olosuhteet eivät soveltuneet enää nykyaikaisiin esitystilanteisiin.
Vaasan yliopiston auditorio lavalta päin
Vaasan yliopiston auditorio katsomosta

Ratkaisut

  • Toteutimme yliopiston kahteen auditorioon koko AV-järjestelmän kattavan uudistuksen yliopiston asettamien vaatimusten ja toiveiden mukaisesti.
  • Tiloihin asennettiin uudet dataprojektorit huippuluokan AnalogWay-videoprosessoinnilla. Modernit ohjaus- ja signaalinsiirtojärjestelmät mahdollistavat esitysten jakamisen auditorioiden välillä, jonka seurauksena tilojen hyödynnettävyys kasvaa. Toimitimme auditorioon myös langattomat mikrofonit ja laadukkaan äänentoiston mahdollistavat kaiuttimet.
  • Auditorioihin asennettiin kamerat, joiden avulla esimerkiksi etäluentojen toteuttaminen onnistuu vaivattomammin ja tasokkaammin, sekä teknologia vastaa nykyajan opiskelun tarpeita.
  • AV-laitteistoon yhdistettiin yliopiston visuaalista ilmettä; auditorioon toimitettiin yliopiston logolla ja väreillä koristellut CatchBox-heittomikrofonit.
  • Yhteistyö auditorioiden parissa käynnistyi noin 2 vuotta sitten, jolloin toteutimme yliopistolle pienemmän auditorion testikäyttöön. Kokeilusta saatujen kokemusten pohjalta suunniteltiin ja toteutettiin muiden auditorioiden modernisointi.
 

Haluaisitko kuulla lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

 

Katso myös