Laadukkaalla Sound Enginen laitteistolla ja Samsungin LED-näytöllä vaikuttavia mediaratkaisuja Trainers' Housen Mojo Studioon

 

Hyvä kuvanlaatu kaikista kulmista
Samsungin L-muotoinen IER P4.0 LED-näyttöseinä
takaa hyvän kuvanlaadun kaikista kulmista

9,6 x 2,7 metriä
Suuri Samsungin LED-näyttö on vaikuttava ja
luo erinomaisen katselukokemuksen

Tavoitteet

  • Trainers' Housen Mojo Studio on yksi Suomen johtavista virtuaalistudioista, jossa käyttäjinä ovat olleet eri alojen yritykset. Yritykset ovat voineet tarjota asiakkailleen, työntekijöilleen tai laajalle yleisölle kokemuksellisen virtuaalitapahtuman.
  • Mojo Studion laitteistoihin haluttiin investoida, jotta studion käyttäjät pystyisivät tuottamaan entistä vaikuttavampia ja monipuolisempia mediasisältöjä tavoittelemilleen ryhmille.
  • Haasteita laitteiden toimittamiselle ja asentamiselle tuottivat Mojo Studion korkea käyttöaste, mutta vaivaton yhteistyö asiakkaan ja yhteistyökumppanien välillä takasi asiakkaan toiveita vastaavan lopputuloksen.
Asentajat kokoamassa LED-seinää
L-muotoinen led näyttö

Ratkaisut

  • Suunnittelimme, pilotoimme ja vastasimme Mojo Studion LED-seinäkokonaisuuden toteutuksesta yhdessä pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme Sound Enginen ja laitetoimittaja Samsungin kanssa. Sound Engine vastasi studion suunnittelusta ja tuotannosta ja Samsung korkealuokkaisesta LED-näyttöseinästä.
  • Koulutuksissa, webinaari- ja kuvausstudiona hyödynnettävissä oleva sekä TV-tuotantoihin yltävän Mojo Studion mediapinnaksi valikoitui laadukas Samsungin IER P4.0 LED-näyttö. Trainers’ Housen toiveena oli näyttö, jonka kuvanlaatu säilyy erinomaisena kaikista kulmista katsoessa.
  • Päädyimme asentamaan Samsungin LED-näytön L-muotoon, jossa taite koostuu kahdesta 45 asteen kulmasta. Näin pinnasta saatiin kuvamateriaalin näyttämisen kannalta joustavampi. Huipputarkka kuva takaa studion media- ja kuvastaustalle lähes rajattomat käyttömahdollisuudet olipa kuva staattinen tai liikkuva.
  • Suuren Samsungin LED-näytön lisäksi studiolle valittiin robottikamerat, striimaus- ja tallennusyksiköt, jotka mahdollistavat monikameraohjauksen studiossa, etäesiintyjien mukaan ottamisen sekä viestiseinä- ja äänestysominaisuuksien käyttämisen yleisön aktivoimiseen.
 

Haluaisitko kuulla lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

 

Katso myös