Älyvalmiusindikaattori SRI kertoo, kuinka hyvin kiinteistösi vastaa tulevaisuuden tarpeisiin

Kartoita kiinteistösi tekniikan mahdollisuudet ja rajoitteet tulevaisuuden varalle

Kartoita kiinteistösi tekniikan mahdollisuudet ja rajoitteet tulevaisuuden varalle

 

Tiedätkö, kuinka älykäs kiinteistösi on? Miten voit tehdä kiinteistöstäsi kustannustehokkaamman ja kestävämmän?

Yli 40 % kaikesta Euroopan unionin energian loppukulutuksesta käytetään rakennuksissa ja jopa 30 % hiilijalanjäljestämme on peräisin rakennuksista. Vietämme yli 90 % ajastamme sisätiloissa, joten kiinteistöjen tulisi edistää meidän hyvinvointiamme ja elämänlaatuamme kestävällä tavalla.

Älykäs kiinteistö parantaa käyttökokemusta ja tiedonkulkua käyttäjille, mahdollistaa tietoon perustuvan päätöksenteon, parantaa resurssitehokkuutta sekä tukee hajautetun energiajärjestelmän toimintaa. Rakennusten älyvalmiusindikaattori (SRI) kertoo, miten teet kiinteistöstäsi älykkäämmän.

Ota yhteyttä

Ville Vainola
Ville Vainola
Automaatioasiantuntija, asiantuntijapalvelut, Caverion Suomi
 

SRI-konsultoinnin avulla määrität kiinteistösi älyvalmiusindikaattorin ja saat konkreettisen toimenpidesuunnitelman

Caverion SRI -konsultoinnissa (älyvalmiusindikaattori, Smart Readiness Indicator) analysoimme kiinteistösi digitaalisen nykytilan ja määrittelemme tavoitetason sekä selkeät lyhyen ja pitkän aikavälin suunnitelmat kiinteistösi älykkyyden lisäämiseksi. Älykkyys maksimoi kiinteistösi arvon, tukee kestävää energiajärjestelmää ja yhteiskuntaa ja parantaa kiinteistösi toiminnan luotettavuutta ja joustavuutta. Toisin sanoen, saat analyysin ja toimenpiteet sille, miten valmistelet kiinteistösi tulevaisuuden mahdollisuuksiin ja vaatimuksiin.

Caverion SRI -konsultointiprosessissa pilotoidaan myös EU:n beetatestausmenetelmää. Menetelmä on kehitetty tarkennetun rakennusten energiatehokkuudirektiivin (EPBD, 2018/844/EU) yhteydessä. Saadut tulokset esitetään osana älyvalmiusindikaattorin loppuraporttia.

SRI-konsultointiprosessin kuvaus

Älyvalmiusindikaattori (SRI) -konsultaatiopalvelun vaiheet

 1. Tunnistetaan kiinteistön tavoitetaso haastatteluiden avulla
 2. Määritetään kiinteistön tekninen nykytila ja digitaaliset ominaisuudet
 3. Asetetaan aikataulu merkittävimmille investointitarpeille, mikä helpottaa vuotuisen budjetin rakentamista ja toimenpiteiden ennakoimista
 4. Analyysin lopputulokset raportoidaan kolmen osa-alueiden kautta:
  Kiinteistön valmius
  • kiinteistön tehokkaaseen käyttöön ja ylläpitoon,
  • vastata sen käyttäjien tarpeisiin,
  • sopeutua sähköverkon tarpeisiin.
 

Tee kiinteistöstäsi älykkäämpi pitkäaikaisen kumppanin kanssa

Kun määrität rakennusten älyvalmiusindikaattorin, saat:

 • Suunnitelman älykkyystason nostamiseksi
  Suunnitelman ja prosessin avulla varmistat sen, että kiinteistöllesi määritetty älykkyystaso saavutetaan. Kun valitset kumppanin, joka pystyy tukemaan sinua prosessin jokaisessa vaiheessa, takaat sijoituksellesi maksimaalisen tuoton.

 • Kokonaisvaltaiset ratkaisut
  Ratkaisumme kattavat kiinteistösi koko elinkaaren huipputeknisillä ominaisuuksilla varustetuista laitteista kokonaisvaltaisiin digitaalisiin järjestelmiin. Näin teet kiinteistösi hallinnasta helppoaja tehokasta. Kiinteistötekniikka on enemmän kuin osiensa summa.

 • Vastuullista arvoa
  Varmistamme optimaaliset, turvalliset ja terveelliset sisäolosuhteet, korkean pääoman tuottoasteen, maksimaalisen energiansäästön ja korkeamman käyttäjätyytyväisyyden. Arvon maksimoimiseksi mittaamme ja sitoudumme menestykseen kanssasi.

  Kiinteistösi on älykäs, kun se tekee ihmisten toiminnasta ja ympäristön resurssien käytöstä älykkäämpää ja kestävämpää.
 

Asiantuntija-apua tulevaisuuden vaatimusten täyttämiseen ja mahdollisuuksien hyödyntämiseen

Jätä meille yhteydenottopyyntö alta niin palaamme sinulle mahdollisimman pian. On aika tehdä merkittäviä valintoja kohti älykkäämpää ja kestävämpää rakennettua ympäristöä.

 

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Lue lisää