Autamme VSB:tä hallinnoimaan tuulipuistojaan

 Tuulivoiman kehittyminen Suomessa on ollut varsin vauhdikasta viime vuosina, ja seuraavina vuosina vauhti tulee olemaan vähintäänkin yhtä kova. Näkisin, että tuuli- ja aurinkovoiman tärkeys on erittäin suuri, kun puhutaan vihreästä siirtymästä ja tulevaisuuden energiaratkaisuista. 

Seppo Tallgren, toimitusjohtaja, VSB Uusiutuva Energia Suomi Oy

 
Caverion_Kalajoki_Final_highres_7.jpg

VSB Uusiutuva Energia Suomi Oy

  • VSB Uusiutuva Energia Suomi Oy on vuonna 2016 perustettu, Oulusta käsin toimiva uusiutuvan energian hankekehittäjä ja -toteuttaja. Yritys kehittää ja rakennuttaa uusiutuvan energian hankkeita kokonaisvaltaisella otteella hyödyntäen suomalaisia ja alueellisia alihankkijoita ja kansainvälisen asiantuntijaorganisaationsa vahvaa kokemusta. Yritys on osa VSB Groupia, vuodesta 1996 toiminutta uusiutuvan energian toteuttajaa.
  • VSB:n juuret ovat Saksassa ja tänä päivänä yhtiön suurin omistaja on Partners Group.

Caverion ja VSB Uusiutuva Energia Suomi

  • Caverion toimittaa O&M palveluja Juurakon tuulivoimapuistolle ja samanlainen sopimus on allekirjoitettu myös rakenteilla olevalle Karahkan tuulivoimapuistolle.
  • O&M palvelut pitävät sisällään 24/7 valvomon ja operointi- ja kunnossapitotoiminnot sähköasemalle. Valvomo auttaa reagoimaan puistojen teknisiin ongelmiin, ennaltaehkäisemään niitä ja koordinoi huoltoja.
Caverion_Kalajoki_Final_highres_3.jpg

Katso myös