Antennit ja antennijärjestelmät 

Teemme valmiit suunnitelmat ja toteutamme kaikki kytkennät ja mittaukset tv- ja radioantenneihin. Caverion suunnittelee, toteuttaa, kaapeloi ja huoltaa laiteriippumattomasti kaikentyyppisiä asuin- ja toimistokiinteistöjen antennijärjestelmiä. 

Laadukas asennustyömme varmistaa, että viat saadaan korjattua nopeasti, av-laitteet toimivat häiriöttömästi ja kuvanlaatu on korkea. Pitkän kokemuksen avulla pystymme toteuttamaan myös hyvin vanhojen järjestelmien modernisoinnit nykypäivään.

Palvelumme valtakunnallisesti

 • Projektin toteutus: Antenniverkkojen suunnittelu, asennukset ja hankekehitys
 • Asiantuntijapalvelut: Signaalimittaukset
 • Tekninen huolto ja kunnossapito
 • Täysin uusien antennijärjestelmien suunnitteluvaiheessa on helppo ottaa huomioon käyttäjien toiveet ja lisätä muun muassa riittävä määrä antennipistorasioita toivottuihin paikkoihin.

  Huolehdimme kaikista antenniverkon käyttöön ja kunnossapitoon liittyvistä kytkennöistä ja mittauksista. Aina ajantasaiset urakointiluvat ja sertifikaatit varmistavat, että käytössämme on ajan tasalla oleva mittalaitteisto, joten toimituksemme laatu on aina korkea.

  Asiakkaan kannalta on myös helppoa, että voimme toteuttaa myös asianmukaiset sähkötyöt. Näin ollen asiakkaamme ei tarvitse tilata sähköasennuksia toiselta toimittajalta.

  Antenniverkon mittaus kertoo syyn verkon hitauteen

  Antenniverkon mittauksella löytyy ratkaisu verkon hitauteen ja huonoon toimintaan. Löydämme asiakkaalle yleensä nopeasti oikean ratkaisun ja verkko saadaan toimimaan jälleen tehokkaasti ja varmasti. Hyvä verkontoiminta lisää käyttäjämukavuutta.

  Antenniverkon signaalimittaus on verkolle tehtävä kuntotutkimus, jonka avulla määritellään signaalin vahvuus ja laatu. Mittauksen perusteella tehdään korjausehdotus, jolla signaalia saadaan vahvistettua. Mittaus on paikallaan esimerkiksi silloin, kun kuvan laatu vaihtelee.


  Pyydä tarjous tai lisätietoja