Tekninen manageri pitää ennakoiden huolta Noli Studiosin kiinteistöistä

 

 Tykkään siitä, että Caverion on pystynyt tarjoamaan pitkäjänteistä yhteistyötä. Meillä on ollut alusta saakka sama tekninen manageri ja se on nykypäivänä melko harvinaista. Tämän myötä teknisen managerimme henkilökohtainen tietotaito kasvanut todella paljon juuri spesifisti tätä meidän tuotettamme ja sen kehittämistä kohtaan.  

Ilari Salo, Noli Studiosin Head of Launch & Execution

 
 

Pohjoismainen Nordic Real Estate Partners eli NREP on kiinteistö- ja kehitysyhtiö, joka sijoittaa, kehittää, operoi ja luo innovaatioita parantaakseen rakennettua ympäristöä. NREPin kehittämä Noli Studios -hotellikonsepti tarjoaa kodin mukavuuksilla varustettua majoitusta yhdistettynä hotellitason palveluihin.

NREP perustettiin Tanskassa vuonna 2005. Tällä hetkellä yrityksellä on toimintaa Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa ja Puolassa. Noli Studios -konseptin mukaisia hotelleja on vain Suomessa.

– Konseptimme eroaa normaalista hotellista siinä, että meillä voit viipyä yhdestä tai kahdesta yöstä aina kuukausiin tai jopa vuosiin. Meillä on täällä majoittujia, jotka vierailevat vain parin päivän ajan sekä majoittujia, jotka kutsuvat tätä kodikseen, kertoo Noli Studiosin Head of Launch & Execution Ilari Salo.

Tekninen manageri pitää huolta kaikesta tekniseen hallinnointiin liittyvästä

Tällä hetkellä Noli Studiosilla on Suomessa yhteensä kolme hotellia – yksi Katajanokalla, yksi Sörnäisissä ja yksi Myyrmäessä. Kaikkien kiinteistöjen teknisestä manageroinnista vastaa Caverion. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Caverion pitää huolta kaikista rakennuksien tekniseen hallinnointiin liittyvistä asioista heti luovutusten jälkeen. 

– Kaikilla kohteillamme on Caverionilta dedikoitu tekninen manageri, joka johtaa kiinteistön ennaltaehkäisevää työtä, ylläpitotyötä ja huoltotyötä. Tekninen manageri pitää siis ennakoiden huolen siitä, että tilat ja rakennukset ovat siinä kunnossa, missä niiden kuuluukin asiakkaillemme olla, Salo painottaa. 

Tekninen manageri on auttanut paljon myös kiinteistöjen takuuvaiheisiin liittyvissä asioissa. 

– Kiinteistöjemme rakentamiset ovat olleet isoja urakoita, joten meillä on ollut yleensä aina hieman takuukierroksiakin. Ensimmäisen ja toisen vuoden takuukierrokset on suoritettu teknisen managerin johtamana meidän eli käyttäjän puolesta, Salo kertoo.

Noli Studios kiinteistö
Kiinteistön tekninen tila

Pitkäjänteinen yhteistyö kerryttää tärkeää tietotaitoa

Erityistä kiitosta Caverion ja tekniset managerit saavat Salolta pitkäjänteisestä ja sujuvasta yhteistyöstä. Yhteyshenkilöt ovat pysyneet samoina ja tuttujen ihmisten kanssa asioita on ollut helppo hoitaa.

– Tykkään siitä, että Caverion on pystynyt tarjoamaan pitkäjänteistä yhteistyötä. Meillä on ollut alusta saakka sama tekninen manageri ja se on nykypäivänä melko harvinaista. Tämän myötä teknisen managerimme henkilökohtainen tietotaito kasvanut todella paljon juuri spesifisti tätä meidän tuotettamme ja sen kehittämistä kohtaan, Salo kiittelee.

 

Haluaisitko kuulla lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Katso myös

 

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin