Kehitä kiinteistösi turvallisuutta ja terveyttä digitaalisten palveluidemme avulla

Caverion_etavalvomo


Moderni kiinteistö synnyttää valtavan määrän dataa. Digitaaliset palvelumme auttavat tuon datan analysoinnissa ja hyödyntämisessä kiinteistön turvallisuuden ja terveyden kehittämisessä. 

Kattava kiinteistövalvomo ja monipuoliset etäkäyttöpalvelut

Kiinteistövalvomotoiminta on keskeinen osa ammattimaisesti johdettua ylläpidon palveluprosessia. Tekniikka viestii nykyään paljon omasta kunnostaan. Caverionin 24/7 toimiva kiinteistövalvomo vastaanottaa automaatiojärjestelmistä saatava tietoa ja eskaloi teknisen huollon kannalta tarpeelliset tehtävät oikeille sidosryhmille. Caverionin kiinteistövalvomon prosessissa hyödynnetään joustavasti omia tietojärjestelmiäsi, jolloin toimenpiteemme tulevat läpinäkyvästi osaksi normaalia palveluprosessia.

Lue lisää kiinteistövalvomopalveluistamme

Osana valvomopalvelua palveluprosessiin liitetään usein kertaluonteisia työsuoritteita. Tyypillisiä esimerkkejä ovat hälytys- ja etäyhteyksien rakentaminen valittuihin kiinteistöihin, rakennusautomaatiojärjestelmien hälytys- ja säätörajojen optimointi ja säännöllinen tarkastustoiminta, sekä erilaiset tietoturvallisuuteen ja automaattiseen analytiikkaan liittyvät kehitystoimenpiteet. 

Palvelukuvaus sisältää SLA:t jatkuviin työsuoritteisiin, mutta kokonaispalvelu muodostuu usein loogisesti jaksotetuista ylläpidon prosessiasi kehittävistä suoritteista. 

Tutustu kuinka johtaa kiinteistöjä tiedolla

24h HelpDesk - Vuorokauden ympäri tavoitettavissa oleva tukipalvelu

24h HelpDesk -palvelun avulla ilmoitat kiinteistön vikailmoitukset ja huoltopyynnöt nopeasti ja helposti vuorokauden ympäri. 24h HelpDesk -palvelu sisältää palvelupyyntöjen vastaanoton, analysoinnin, neuvonnan, työtilauksen ohjaamisen palveluntuottajalle, kirjauksen haluttuihin tietojärjestelmiin sekä raportoinnin. 

Käyttäjä voi olla yhteydessä 24h HelpDesk-palveluun joko puhelimitse, sähköpostitse tai verkkosivuilta löytyvän lomakkeen avulla. 24h HelpDesk -palvelun kautta palvelupyynnöt välitetään aina nopeasti työn suorittajalle ja kirjataan järjestelmiin.

Lue lisää asiakkaillemme suunnatusta 24h HelpDeskistä

Caverion SmartView - Reaaliaikainen seuranta tekemästämme työstä 

Caverion SmartView on digitaalinen alusta, joka kokoaa yhteen kaikki kiinteistöjohtamiseen tarvittavat toiminnot. Se on aina käytettävissä ja tarjoaa reaaliaikaista tietoa kiinteistön toiminnoista ja suorituskyvystä.

Se auttaa hallinnoimaan kiinteistöjään tuomalla kaikki kiinteistöjen tiedot yhteen paikkaan. Tieto on usein pirstaloituneena useissa järjestelmissä, ja yleiskuvan saamiseksi tiedot täytyy hakea jokaisesta erikseen. Caverion SmartView on ratkaisu tähän ja se on käytettävissä kaikilla laitteilla mihin vuorokauden aikaan tahansa: tietokoneella, tabletilla ja puhelimella.

Lue lisää Caverion SmartView:sta 

Kiinteistöjen digitalisaatio -opas


Pyydä tarjous tai lisätietoja

Ota yhteyttä


Tuuka Glad
puh. 040 869 0978
tuuka.glad@caverion.com

Referenssit