Nykytila-analyysi auttaa parantamaan kiinteistösi toimintaa ja olosuhteita

Tiedätkö, kuinka hyvin kiinteistösi talotekniikka toimii?

Tiedätkö, kuinka hyvin kiinteistösi talotekniikka toimii?

 

Ovatko laitteiden säädöt kunnossa ja toimivatko kaikki laitteet optimaalisesti? Ovatko kiinteistön energiakustannukset nousussa? Tiesitkö myös, että vietämme jopa yli 90 % ajastamme sisätiloissa?

Kiinteistön talotekninen nykytila-analyysi ja toiminnanvarmennus antavat kattavan kuvan kiinteistösi tekniikan ja automaation toiminnasta. Heikosti toimiva talotekniikka paitsi kasvattaa kiinteistön ylläpitokustannuksia myös heikentää olosuhteita. Tyypillisiä ongelmia ovat esimerkiksi energiaa kuluttavat säädöt ja ohjaukset, vikaantuneet laitteet ja päälle unohtuneet käsin muutetut asetukset.

Palvelumme sopivat sekä uusille että vanhoille kiinteistöille. Uusista kiinteistöistä löydetyt ongelmat sekä puutteet voidaan usein sisällyttää takuun piirin. Toistaiseksi emme sellaista kiinteistöä vielä ole löytäneet, jossa nykytila-analyysimme ei olisi mitään ongelmia paljastanut.

Ota yhteyttä

 
 

Talotekniikan nykytila-analyysi osoittaa kiinteistösi kipupisteet, ja me autamme niiden ratkaisemisessa

Usein ongelmia korjataan vasta, kun tilojen käyttäjät raportoivat niistä. Tiloissa voi olla esimerkiksi liian kylmä tai kuuma, lisäksi tilojen tunkkaisuus voi aiheuttaa käyttäjissä huonovointisuutta. Valitettavan usein ongelmat eivät edes näy käyttäjille asti, vaan ne esimerkiksi nostavat energiakustannuksia. Ongelmat voidaan havaita ja poistaa tekemällä nykytila-analyysi, jossa käydään yksityiskohtaisesti läpi kiinteistön taloteknisten järjestelmien toimivuus.

Nykytila-analyysissa selvitämme kiinteistön käyttöhenkilökunnalta työskentely- ja käyttöolosuhteissa ilmenneet ongelmat ja etsimme niihin tehokkaat ratkaisut. Tarkastelemme kiinteistön toimintaa energiatehokkuusnäkökulmasta ja kartoitamme tarvittavat energiatehokkuustoimenpiteet kiinteistön olosuhteiden parantamiseksi ja ylläpitokustannuksien pienentämiseksi. Käymme myös läpi taloteknisten laitteesi nykykunnon ja arvioimme niiden käyttöiän.

Lue lisää taloteknisestä nykytila-analyysistä blogistamme

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous taloteknisen analyysin suorittamisesta! Jätä tarjouspyyntö tästä

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous taloteknisen analyysin suorittamisesta!

Jätä tarjouspyyntö tästä

 

Langaton olosuhdemittaus tuo luotettavaa dataa toimenpidesuunnitelman pohjaksi

Miellyttävät olosuhteet parantavat tilojen käyttäjien tyytyväisyyttä ja tehokkuutta. Olosuhdemittauksien avulla voimme selvittää kiinteistösi olosuhteiden nykytilan ja varmistaa hyvät olosuhteet kiinteistöissäsi. Olosuhdemittauksen ansiosta saamme luotettavaa dataa kiinteistösi nykytilasta pidemmältä aikaväliltä toimenpiteiden suunnittelun ja tekemisen perustaksi. Analysoimme kiinteistöstä kerätyn mittausdatan ja teemme sen perusteella toimenpide-ehdotukset olosuhteiden parantamiseksi.

Lue lisää olosuhdemittauksesta

 

Toiminnanvarmennus havaitsee rakennusautomaation puutteet ja toiminnalliset virheet

Tiesitkö, että rakennusautomaation optimoinnilla päästään tyypillisesti jopa 20 % säästöihin energiankulutuksessa?

Toiminnanvarmennuksella tarkistamme, että kiinteistösi automaatio toimii suunnitellusti ja että sen toteutus myös vastaa suunnitelmia. Sen perusteella käymme läpi selkeitä puutteita ja toiminnallisia virheitä talotekniikan toiminnassa, jotta voimme saattaa lämmitys-, vesi-, ilmanvaihto- ja automaatiojärjestelmien (LVIA) toteutuksessa havaitut puutteet urakoitsijoiden takuuajan piiriin sekä varmistaa, että kiinteistön talotekniikka on ylläpitovaiheessa tarkoituksenmukaista ja energiatehokasta.

Jätä yhteydenottopyyntö nykytila-analyysistä alta niin palaamme sinulle mahdollisimman pian! Parannetaan yhdessä kiinteistösi toimintaa ja käyttäjien viihtyvyyttä.

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Lue lisää