Asiantuntijapalveluilla kestäviin tuloksiin

Teknologia on keskeisin tekijä rakennetussa ympäristössä - rakennuksissa, teollisuuslaitoksissa ja niitä tukevassa infrastruktuurissa. Teknologia ei kuitenkaan ole itseisarvo. Tärkeintä on sen soveltaminen tietämyksemme, uteliaisuutemme ja pitkän kokemuksemme avulla optimaalisesti ympäristömme parhaaksi.  

Toimimme asiantuntijakumppanina ja tarjoamme mm.


Näillä tarkkaan suunnitelluilla palveluilla autamme asiakasta saavuttamaan asetetut tavoitteet, kuten parantamaan energiatehokkuutta, saamaan kustannussäästöjä ja täyttämään lainsäädännölliset velvoitteet.

85 % asiakkaistamme on tyytyväisiä 

Teknistä osaamista ja kattavia palveluita hyödyntämällä asiantuntijamme laativat kartoituksia ja toimenpidesuosituksia asiakkaan päätöksenteon tueksi. Tehokkaat neuvonta- ja suunnittelupalvelumme sekä kestävät elinkaariratkaisumme auttavat yrityksiä saavuttamaan taloudelliset ja ympäristötavoitteensa.

Asiakkaan kokemus: Rauman kaupunki


Tutustu myös muihin referensseihimme.

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö alta ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!


Pyydä tarjous tai lisätietoja

Referenssejä

Tiesitkö?

Vuonna 2019 Caverion auttoi asiakkaitaan säästämään 72.000 MW/h verran energiaa EPC-hankkeiden avulla? Tämä vastaa keskimäärin 30.000:n kolmihuoneisen kerrostaloasunnon kulutusta. Lue lisää kestävän kehityksen vuoden 2019 raportistamme.

Lue raportti