SmartClima
- säteilevän hyvät olosuhteet

SmartClima on ilmanvaihdolla ja valaistuksella varustettu lämmitys- ja jäähdytyssäteilijä, jolla hallitaan tilojen sisäilmaolosuhteet vedottomasti ja turvallisesti niin, että käyttäjä ei sitä huomaa. Valaistus, lämmitys, jäähdytys, ilmanvaihto ja tarvittava muu talotekniikka on integroitu yhdeksi talotekniikkamoduuliksi. Kokonaisuus on suunniteltu kustannustehokkaaksi ja elinkaariystävälliseksi.  

Erinomaiset tekniset ominaisuudet ja edistyksellinen muotoilu mahdollistavat tehokkaan jäähdytyksen ja lämmityksen sekä hiljaisen vedottoman ilmanvaihdon. Käyttäjien mukavuutta lisää häikäisemätön energiatehokas ja tarpeen mukaan säätyvä valaistus.

SmartClima-moduulin asennus


SmartClima on patentoitu säteilijä, missä suuret (600x1200 mm) häikäisemättömät valaisinpinnat on integroitu kiinteästi säteilijään siten, että jäähdytys- tai lämmitysteho tuotetaan tilaan valaisimen läpi. Järjestelmä tuottaa jopa 30 % enemmän lämmitys- ja jäähdytystehoa verrattuna perinteisiin järjestelmiin, kun tarvittava säteily ohjataan valaisinpinnan läpi.

Lue lisää myös blogistamme

Muokkautuva ratkaisu sopii monenlaisiin kiinteistöihin

SmartClima-moduulit on kehitetty ajatellen niin yksityistä kuin julkistakin rakentamista, kuten kouluja, päiväkoteja tai toimistorakennuksia. Moduuli on hyvin muuntojoustava: suorakaiteen muotoiset valaisinaukot voidaan toteuttaa yhtä hyvin pyöreinä tai ovaalin muotoisina. 

Ulkomuodon lisäksi moduuli on muuntautumiskykyinen myös teknisiltä ominaisuuksiltaan. Siihen voidaan tarpeen mukaan asentaa esimerkiksi infrapuna-anturit mittaamaan huoneen lämpötilaa, läsnäolotunnistin säätelemään valaistuksen ja ilmanvaihdon käyttöä tai sprinklerisuutin rajoittamaan paloa.


Mitä SmartClima-moduuli sisaltaa

Lämmitys ja jäähdytys

Lämmitys- ja jäähdytyssäteily tulee koko säteilijän vaipan laajuudelta, myös valaisimen läpi. 

Ilmanvaihto

Ilmanvaihto hallitaan moduulin keskelle sijoitetulla rakoventtiilillä (Fläkt Group), josta ilma virtaa vedottomasti ja äänettömästi. Rakoventtiilin sijoitus ja sen ominaisuudet on suunniteltu tehostamaan moduulista saatavaa lämmitys- ja jäähdytysenergiaa.  

Valaistus

Säteilijän valaisimet ovat LED-valaisimia. Valaisimien suurella koolla saavutetaan hyvä ja tasainen valonjako sekä häikäisemättömyys. Valaistus on tarvittaessa portaattomasti säädettävissä ja liiketunnistimin ja vakiovaloanturein varustettavissa.

Katso videolta, mitä kiinteistöjen digitalisaatio mahdollistaa

 

Jos tulevaisuuden talotekninen kokonaisjärjestelmä SmartClima herätti mielenkiintosi, ota yhteyttä asiantuntijaamme (yhteystiedot löytyvät oikeasta yläkulmasta) tai jätä meille yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella.


Pyydä tarjous tai lisätietoja

Ota yhteyttä

Johtava asiantuntija
Mikko Myyryläinen
puh. 040 524 7780
mikko.myyrylainen@caverion.com

 

Referenssit