Maalämpö, kaukolämpö ja poistoilmalämpöpumppu –energiatehokkaat lämmitysjärjestelmät yrityksille

 

Autamme sinua löytämään tehokkaimmat ja taloudellisemmat lämmitysratkaisut kiinteistöösi tai teollisuuslaitokseesi

Tarjoamme lämmitystaparatkaisuja kiinteistöille ja teollisuudelle sekä palveluina että erillisinä projekteina. Tutustu tarkemmin eri lämmitysmuotoihin alla olevista linkeistä. 

Kaukolämpö on ekologinen ja energiatehokas lämmitysmuoto, koska sen avulla voidaan hyödyntää sähköntuotannossa syntyvää lämpöenergiaa.

Lue lisää kaukolämmöstä

Maalämpöjärjestelmän avulla voidaan hyödyntää maalämpöä rakennusten ja käyttöveden lämmittämiseen.

Lue lisää maalämmöstä

Lämpöpumppujärjestelmien avulla voimme pienentää rakennuksesi energiakustannuksia merkittävästi ja näin pienentää hiilijalanjälkeä.

Lue lisää lämpöpumpuista

Kaukolämpö lämmittää kiinteistösi energiatehokkaasti ja ekologisesti

Kaukolämpö on ekologinen ja energiatehokas lämmitysmuoto, koska sen avulla voidaan hyödyntää sähköntuotannossa syntyvää lämpöenergiaa. Kaukolämpöä käytetään lämmittämään käyttövesi ja huonetilat. Uudisrakennushankkeiden ja laajempien peruskorjaushankkeiden lämmitysratkaisujen lisäksi toteutamme myös kaukolämmön alajakokeskusten uusimistöitä.

Tilaustehoja tarkastamalla tuodaan merkittävää säästöä

Voimme tehdä myös kaukolämmön tilausvesivirran tarkastuksia. Tilausvesivirtoja mittaamalla tilaustehot saadaan kohdilleen, mikä voi tuoda merkittävää rahallista säästöä.

Toimitamme muun muassa seuraavia palveluita valtakunnallisesti:

  • uudisrakennusten ja laajempien peruskorjauskohteiden kaukolämpökeskukset 
  • kaukolämpökeskuksien uusiminen
  • tilausvesivirran tarkistaminen
Caverionin lvi-asentaja
 
Caverion lvi-asentaja

Maalämpö - ekologinen ja taloudellinen lämmitystapa yrityksille ja organisaatioille

Maalämpöjärjestelmän avulla voidaan hyödyntää maasta saatavaa lämpöä rakennusten ja käyttöveden lämmittämiseen. Saneerauskohteissa uusittaessa tuotantojärjestelmää maalämpöjärjestelmä on ekologisempi vaihtoehto esimerkiksi öljylämmitykselle. Toimitamme maalämpöpumppuja niin uudis- kuin saneerauskohteisiinkin esimerkiksi alueille, joissa ei ole saatavilla kaukolämpöä.

Maalämpö on energiatehokas ja ekologinen ratkaisu ja tuo selvää rahallista säästöä. Maalämmön avulla voidaan myös vastata jatkuvasti tiukentuviin energiamääräyksiin. Samaa järjestelmää voit myös hyödyntää kiinteistösi jäähdytykseen. Vapaajäähdytys on ekologinen jäähdytysratkaisu, jonka avulla voidaan hyödyntää porakaivojen jäähdytyskapasiteettia rakennuksen jäähdytyksessä.          

Tarjoamme myös hybridijärjestelmäratkaisuja, jotka koostuvat useammasta energialähteestä, kuten kauko- ja maalämmöstä.

Poistoilmalämpöpumppu pienentää energiakustannuksia

Poistoilmalämpöpumpun avulla voimme pienentää rakennuksesi energiakustannuksia merkittävästi ja näin pienentää hiilijalanjälkeä. Järjestelmässä poistoilman hukkalämpö otetaan talteen katolle tai ullakolle sijoitettavalla lämmöntalteenottoyksiköllä. Hukkalämmön lämpötilaa nostetaan poistoilmalämpöpumpulla, jotta lämpö voidaan käyttää hyödyksi rakennuksen ja käyttöveden lämmittämiseen.

Pilp-Järjestelmässä käytettävä tekniikka on toimintavarmaa ja vuosien saatossa hyväksi havaittua ja rakennuksen vanhaa kanavointia ja puhaltimia voidaan hyödyntää.

Tiesitkö että pilp-järjestelmän investoinnin tuotto on keskimäärin noin 16 %. Hyötyajanjakso eli järjestelmän elinkaari on noin 20 vuotta.

Caverion lvi-asentaja

Olemme kumppaninasi lämmitysjärjestelmäsi suunnittelusta kunnossapitoon

Tarjoamme lämmitysratkaisuja räätälöidysti erilaisiin tarpeisiin:

  • Suunnittelu: Lämmitysjärjestelmien suunnittelu
  • Projektin toteutus: Lämmitysjärjestelmien asennukset ja toteutussuunnittelu
  • Tekninen huolto ja kunnossapito: Lämmitysjärjestelmien kunnossapito ja etähallintapalvelut. 
 

Asiantuntija-apua lämmitysratkaisuihin

Tarvitsetko luotettavan kumppanin lämmitysprojektisi toteuttamiseen? Jätä meille yhteydenottopyyntö alta, niin palaamme sinulle mahdollisimman pian. On aika tehdä merkittäviä valintoja kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa.

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Lue lisää