SmartCliman avulla luot parhaan mahdollisen sisäilman

SmartClima on ilmanvaihdolla ja valaistuksella varustettu lämmitys- ja jäähdytyssäteilijä, jolla hallitaan tilojen sisäilmaolosuhteet vedottomasti ja turvallisesti niin, että käyttäjä ei sitä huomaa. Valaistus, lämmitys, jäähdytys, ilmanvaihto ja tarvittava muu talotekniikka on integroitu yhdeksi talotekniikkamoduuliksi. Kokonaisuus on  kustannustehokas ja helppo huoltaa koko elinkaaren ajan

 

Kiinteistösi käyttäjät arvostavat varmasti SmartCliman hiljaista ja vedotonta ilmanvaihtoa. Mukavuutta lisää häikäisemätön, energiatehokas ja tarpeen mukaan säätyvä valaistus. SmartCliman suuret häikäisemättömät valaisinpinnat (kaksi kertaa 470x1070 mm) on integroitu kiinteästi säteilijään siten, että jäähdytys- tai lämmitysteho tuotetaan tilaan myös valaisimen läpi. Järjestelmä tuottaa jopa yli 20 % enemmän lämmitys- ja jäähdytystehoa verrattuna perinteisiin järjestelmiin.

 

Ota yhteyttä

Mikko Myyryläinen
Mikko Myyryläinen
Johtava asiantuntija, talotekniikka, Caverion Suomi
 
SmartClima säteilevän hyvät olosuhteet

Muokkautuva SmartClima sopii monenlaisiin kiinteistöihin

SmartClima-moduulit sopivat hyvin niin yksityisiin kuin julkisiinkin rakennuksiin, kuten toimistorakennuksia, sairaaloihin, kouluihin ja päiväkoteihin.

Ulkomuodon lisäksi moduuli on muuntautumiskykyinen myös teknisiltä ominaisuuksiltaan. Siihen voidaan tarpeen mukaan asentaa esimerkiksi infrapuna-anturit mittaamaan huoneen lämpötilaa, läsnäolotunnistin säätelemään valaistuksen ja ilmanvaihdon käyttöä tai sprinklerisuutin rajoittamaan paloa. SmartClima voidaan varustaa tilan tarvitsemalla sähköistyksellä ja yleiskaapeloinnilla.

 

Säteilijä sisältää muun muassa seuraavia integroituja toimintoja

  • Lämmitys ja jäähdytys: Lämmitys- ja jäähdytyssäteily tulee koko säteilijän vaipan laajuudelta, myös valaisimen läpi.
  • Ilmanvaihto:  Ilmanvaihto hallitaan moduulin keskelle sijoitetulla rakoventtiilillä, josta ilma virtaa vedottomasti ja äänettömästi. Rakoventtiilin sijoitus ja sen ominaisuudet on suunniteltu tehostamaan moduulista saatavaa lämmitys- ja jäähdytysenergiaa. 
  • Valaistus: Säteilijä on varustettu LED-valaisimin. Valaisimien suurella koolla saavutetaan hyvä ja tasainen valonjako sekä häikäisemättömyys. Valaistus on tarvittaessa portaattomasti säädettävissä ja liiketunnistimin ja vakiovaloanturein varustettavissa.

Katso videolta, mitä kiinteistöjen digitalisaatio mahdollistaa

 

Jos tulevaisuuden talotekninen kokonaisjärjestelmä SmartClima herätti mielenkiintosi, ota yhteyttä

 

Katso myös

 

Selaa blogejamme

 

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin