A Ahlström Caverion tiedote 22032023.jpg
22.03.2023 Lehdistötiedote

Laatu ja vastuullisuus kiinteistöstrategian keskiössä – A. Ahlström Kiinteistöt luottaa Caverioniin kiinteistöjensä ylläpidon palveluiden johtamisessa

A. Ahlström Kiinteistöt tähtää kiinteistöstrategiassaan vastuullisuuteen ja laadukkaiden kiinteistökohteidensa aktiiviseen hoitoon. Yhtiö on valinnut Caverionin kumppanikseen johtamaan kiinteistöjensä teknisen huollon ja kunnossapidon sekä energiajohtamisen ja etähallinnan palveluita, joilla turvataan asiakastyytyväisyys, kiinteistöjen hyvä kunto ja niiden arvon säilyminen. 

Kumppanuussopimus koskee A. Ahlström Kiinteistöjen ja A. Ahlströmin tällä hetkellä omistamia kiinteistöjä pääkaupunkiseudulla sekä Lahdessa ja Tampereella. Palvelujen piiriin liitetään tulevaisuudessa myös yhtiön valmistuvat kiinteistöt.

"Kiinteistökantamme on kasvamassa tulevina vuosina ja ylläpidon palveluiden johtamiseen etsittiin uutta mallia. Caverionin laaja asiantuntijajoukko sekä kehitysmyönteinen asenne vakuuttivat meidät", sanoo A. Ahlström Kiinteistöt Oy:n kiinteistöjohtaja Pia Lindborg.

Caverion vastaa kiinteistöjen tekniseen huoltoon ja kunnossapitoon liittyvien palveluiden johtamisesta sekä kiinteistöjen etähallinnasta ja energiajohtamisesta. Asiakkaalla on käytössään Caverion SmartView-alusta, joka kokoaa yhteen kaiken kiinteistön tiedon reaaliaikaisesti ja helpottaa kiinteistönhallintaa ja käyttöä.

Caverionin palvelut, kiinteistöjä jatkuvasti analysoiva teknologia, 24/7-etähallintapalvelut ja sekä ammattitaitoinen asiantuntijatiimi takaavat kiinteistöjen hyvän kunnon ja arvon säilymisen. Niiden avulla myös ylläpidetään hyvät olosuhteet kiinteistöjen käyttäjille ja varmistetaan vuokralaisten tyytyväisyys.

"Olemme iloisia uudesta yhteistyöstämme A. Ahlström Kiinteistöjen kanssa. Meillä on yhteiset tavoitteet vastuullisuudessa ja kiinteistöjen pitkäjänteisessä kehittämisessä. Pääsemme nyt aloittamaan yhteisen kasvupolun ja pystymme tukemaan asiakastamme energiaviisailla ratkaisuilla ja palveluillamme", Caverionin kiinteistöjohtamisen palveluista Suomessa vastaava liiketoimintajohtaja Laura Karotie sanoo.

A. Ahlström Kiinteistöt Oy hallinnoi A. Ahlström Oy:n kiinteistö- ja metsäomaisuutta ml. historiallinen ruukkialue Noormarkussa. Kiinteistö- ja metsäsijoitusten yhteenlaskettu arvo on noin 380 miljoonaa euroa. A. Ahlström Kiinteistöt etsii uusia sijoituskohteita, joissa on mahdollisuus luoda arvoa aktiivisen omistajuuden sekä kiinteistöjen kehitys- ja konversiohankkeiden kautta. Yhtiö sijoittaa keskeisillä paikoilla sijaitseviin toimitilakohteisiin pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa.www.ahlstromcapital.com

Lue lisää kiinteistöjohtamisen palveluistamme

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätiedot: Kirsi Hemmilä, viestintäpäällikkö, Caverion Suomi Oy, kirsi.hemmila@caverion.com, p. +358 (0)50 390 0941 Pia Lindborg, kiinteistöjohtaja, A. Ahlström Kiinteistöt Oy, pia.lindborg@a-ahlstrom.fi, p. +358 (0)50 328 8579
Tilaa tiedotteet: