Danfoss- ja Vacon -taajuusmuuttajien huolto viralliselta huoltokumppanilta ympäri Suomea

Herkät taajuusmuuttajat vaativat ammattitaitoista huoltoa ja kunnonvalvontaa. Tilaamalla Danfoss-…

Herkät taajuusmuuttajat vaativat ammattitaitoista huoltoa ja kunnonvalvontaa. Tilaamalla Danfoss- tai Vacon-taajuusmuuttajasi huollon valtuutetulta kumppanilta varmistat tehokkaan huollon ja toimivan laitteen. Samalla minimoit taajuusmuuttajan rikkoutumisesta koituvat tuotantoseisokit.

Korjaamme ja huollamme Vacon- ja Danfoss-taajuusmuuttajat


Korjaamme taajuusmuuttajat omissa tiloissasi tai palvelukeskuksiemme hyvin varustelluissa huoltopisteissä. Korjauksen jälkeen palautamme alkuperäisen laitteen korjattuna. Mikäli korjaus ei enää kannata, saat tilalle vastaavan vaihtolaitteen.

Korjaus sisältää myös taajuusmuuttajan analysoinnin. Analyysi antaa tärkeää tietoa siitä, miksi laite on rikkoutunut. Tieto auttaa ymmärtämään, mitä laitteen tai prosessin käytössä voisi muuttaa, jotta vikaantumista ei tapahtuisi uudestaan.

Taajuusmuuttajan kunnonvalvonnalla parannetaan toimintavarmuutta

Kunnonvalvonnalla kartoitetaan tarvittavat korjaus- ja ennakkohuoltotoimenpiteet. Säännöllinen kunnonvalvonnan parantaa taajuusmuuttajan toimintavarmuutta ja estää yllättävät laiterikot. Vikaantuneen taajuusmuuttajan vaihto voidaan säännöllisen seurannan avulla ajoittaa suunniteltuihin seisokkeihin, jolloin laitteiden vikaantumiset eivät aiheuta tuotannon menetyksiä.

Taajuusmuuttajan oikein tehty asennus ja käyttöönotto varmistavat laitteen toiminnan

Käyttöönoton yhteydessä uuteen Vacon- ja Danfoss-taajuusmuuttajaan asetetaan oikeat parametrit ja ohjelmasovellukset tarpeidesi mukaisesti. Oikein tehdyllä parametroinnilla varmistetaan tehokas toiminta. Myös varastossa olevat laitteet vaativat ylläpitoa. Esimerkiksi laitteiden kondensaattorit vaativat säännöllisen elvytyksen.

Ota yhteyttä

Teemu Lehti

Palvelupäällikkö, Caverion Industria

Danfoss-logo
 

Tilaa Danfoss- tai Vacon -huolto

Olemme Danfossin ja Vaconin taajuusmuuttajien valtuutettu huolto. Sertifioidut huoltopisteet sijaitsevat Rajamäellä, Imatralla, Raumalla, Kokkolassa, Ylöjärvellä, Oulussa ja Keminmaalla, mutta palvelemme sinua ympäri Suomea.

Ota yhteyttä, niin autamme korjaamaan taajuusmuuttajasi uudenveroiseksi.

Katso myös

 

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

 

Selaa blogiamme