Puhdastila kokonaistoimituksena vaativiin käyttötarkoituksiin

Puhdastila tarjoaa parhaan mahdollisuuden hallita esimerkiksi ilmassa olevien hiukkasten määrää,…

Puhdastila tarjoaa parhaan mahdollisuuden hallita esimerkiksi ilmassa olevien hiukkasten määrää, lämpötilaa, suhteellista kosteutta, ilmavirtauksia ja paine-eroja. Monet teollisuudenalat tarvitsevat hallittua prosessiympäristöä tuotantoprosesseihinsa toimialakohtaisten sopimusten, kuten hyvän tuotantotavan GMP (Good Manufacturing Practices) -säädöksen vaatimusten vuoksi. Tällaisen vaativan kriteerin täyttävän tilan luominen vaatii erikoistuneita ja kokeneita ammattilaisia.

 

Puhdastilat elektroniikan, nanoteknologian, lääketeollisuuden ja biotekniikan vaativiin ympäristöihin

Meillä on vahva kokemus puhdastilojen suunnittelusta, asennuksista, liitännöistä, käyttöönotoista ja validoinneista. Teemme puhdastiloihin myös sammutusratkaisuja, prosessiratkaisuja, sähköistyksiä ja paljon muita talotekniikan asennuksia.

Kokonaisratkaisumme tukevat sinua koko projektin läpi suunnittelusta validointiin. Projektin läpi kestävä yhteistyö takaa yrityksesi tarpeet täyttävän ratkaisun.

Ruotsissa toimiva yksikkömme on erikoistunut puhdastiloihin. Lue lisää Ruotsin sivuilta!

 

Ota yhteyttä

 

Kokonaisvaltainen kumppani puhdastilojen suunnittelusta validointiin

Puhdastila, joka täyttää vaativimmatkin tarpeet

Tarjoamme puhdastilaratkaisuja räätälöidysti erilaisiin tarpeisiin:

  • Asiantuntijapalvelut: Toteutettavuustarkastelut, suunnittelu ja toteutus myös olemassa oleviin kiinteistöihin
  • Suunnittelu ja hankekehitys: Tilojen ja järjestelmien toteutussuunnittelu
  • Puhdastilatuotteiden jälleenmyynti ja asennus – CleanPlus®
  • Testaukset ja laadunvarmistus
  • Tilojen luokitukset ja validointi
 

CleanPlus-tuotteilla varmistat optimaaliset olosuhteet

CleanPlus on kattava tuotevalikoimamme lääketeollisuudelle, biotekniikkateollisuudelle, sairaaloille ja leikkaussaleille, jotka edellyttävät standardien mukaista puhdastilaa. CleanPlus-tuotteet tarjoavat optimaalisen sisäympäristön hallinnan. Ne täyttävät myös korkeimmat hygienia-, laatu-, joustavuus- ja kestävyysvaatimukset. Kokonaiskustannuksesi pysyvät hallinnassa CleanPlus-tuotteiden avulla.

Suurin osa materiaaleista ja komponenteista valmistetaan Pohjoismaissa. Esivalmistus ja asiakaslähtöinen tuotanto antavat meille mahdollisuuden tarjota lyhyitä toimitusaikoja, sujuvia toimituksia ja asennusprosesseja. Tämä tarkoittaa, että puhdastilasi on tuota pikaa toiminnassa.

 

Jätä meille yhteydenottopyyntö alta niin palaamme sinulle mahdollisimman pian. Rakennetaan tarpeiisi sopiva pitkäikäinen, helposti ylläpidettävä puhdastila.

Lue lisää

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin