Viemäreiden sukitus – helppo vaihtoehto saneeraukselle

Sukitus on vaihtoehtoinen menetelmä viemäreiden kunnostukseen perinteisen viemärisaneerauksen sijaan. Sukituksessa vanhan viemäriputken sisään asennetaan uusi pehmeä epoxilla kyllästetty putki, joka kuivuessaan kovettuu. Sukituksella saavutetaan uudet pitkäaikaiset saumattomat putket, eikä rakennuksen pintarakenteita tarvitse hajottaa kunnostuksessa. 

Helppo, nopea ja kustannustehokas saneeraus

Toteutamme viemäreiden paikkakorjauksen tai saneerauksen sukituksella kustannustehokkaasti ja asiakasystävällisesti nopealla aikataululla. Sukitus on kustannustehokkain ja helpoin tapa tehdä viemärisaneeraus. Sukkamateriaalina käytämme epoxilla kyllästettyä huopaa tai polyesteriä, ja viemärin haaroihin asennetaan tehdasvalmisteiset haarayhteet. Putken liukas pinta hylkii erinomaisesti tukkeumia.

Saneerausmenetelmä kaikenlaisiin korjaustoimenpiteisiin

Sukituksella voidaan uudistaa sekä jätevesi- että sadevesiviemärijärjestelmiä, eivätkä vanhojen putkien halkeamat ja reiät ole este sukitukselle. Menetelmä soveltuu 50–250 mm putkien uudistamiseen valurauta-, muovi-, kupari- ja betoniviemäreissä. Sukituksella voidaan toteuttaa joko suurempia saneerauksia tai pienemmän kokoluokan paikka- ja vuotokorjauksia. Toteutamme kaiken kokoiset viemärisaneeraukset nopeasti ja kustannustehokkaasti.


Pyydä tarjous tai lisätietoja

Sukitus

Yhteyshenkilöt


Huoltopäällikkö

Jani Peltola
050 321 9269
etunimi.sukunimi@caverion.com


Yksikönpäällikkö

Jari Rautala
050 390 1673
etunimi.sukunimi@caverion.com

Referenssejä