Lämmitys, vesi ja viemäri

Caverion tarjoaa lämpö-, vesi- ja viemäröintiratkaisuja kiinteistöille ja teollisuudelle sekä palveluina että erillisinä projekteina.

Valikoimaamme kuuluvat niin perinteisemmät ratkaisut, kuten kaukolämpö, polttolaitokset ja keskuslämmityskattilat sekä edistyneemmät uusiutuvaan energiaan perustuvat lämmitysratkaisut, esimerkiksi lämpöpumput.

Toteutamme myös vesi- ja viemäröintiratkaisut: perinteiset putket, viemärit ja vedenkäsittelyn. Tarjoamme myös edistyneitä ratkaisuja sadeveden hyödyntämiseen ja jäteveden käsittelyyn.

Olemme materiaalitoimittajista riippumattomia ja autamme asiakastamme valitsemaan heille sopivimmat, tehokkaimmat ja ympäristöystävällisimmät järjestelmät ja ratkaisut.

Viranomaiset ovat asettaneet tiettyjä vaatimuksia töiden suorittamiselle, jotta voidaan olla varmoja työn ammattimaisesta laadusta. Työntekijöillämme on viranomaisten näille töille edellyttämät luvat ja pätevyydet.

Valvontaa etäyhteyden välityksellä

Kiinteistöjä voidaan valvoa ja ohjata etäyhteydellä. Kiinteistöteknisiä prosesseja valvotaan keskitetysti Caverionin valvomosta kaikkina viikonpäivinä kellon ympäri. Valvomossa toimivat ammattitaitoiset insinöörit, jotka valvovat taloteknisten järjestelmien toimintaa ja voivat jopa testata ja säätää prosesseja vikatilanteissa etäyhteyden avulla.

Valvomomme toimii yhteistyössä puhelinpalvelumme kanssa, joka kirjaa asiakkailta tulevat palvelupyynnöt. Yhdessä nämä toiminnot muodostavat Caverionin asiakaspalvelukeskuksen, joka vastaa sopimusasiakkaiden yhteydenottoihin kaikkina viikonpäivinä, kellon ympäri.


Pyydä tarjous tai lisätietoja

Lämpö, vesi ja viemäri

Referenssejä