Lämpö-, vesi- ja viemäröintiratkaisuja kiinteistöille ja teollisuudelle

Lammitys- vesi- ja viemariratkaisut kiinteistoille ja teollisuuteen Caverionilta

Tarjoamme lämpö-, vesi- ja viemäröintiratkaisuja kiinteistöille ja teollisuudelle sekä palveluina että erillisinä projekteina.


Valikoimaamme kuuluvat niin perinteisemmät ratkaisut, kuten kaukolämpö, polttolaitokset ja keskuslämmityskattilat sekä edistyneemmät uusiutuvaan energiaan perustuvat lämmitysratkaisut, esimerkiksi lämpöpumput.

Toteutamme myös vesi- ja viemäröintiratkaisut: perinteiset putket, viemärit ja vedenkäsittelyn. Tarjoamme myös edistyneitä ratkaisuja sadeveden hyödyntämiseen ja jäteveden käsittelyyn.

Olemme materiaalitoimittajista riippumattomia ja autamme asiakastamme valitsemaan heille sopivimmat, tehokkaimmat ja ympäristöystävällisimmät järjestelmät ja ratkaisut.

Viranomaiset ovat asettaneet tiettyjä vaatimuksia töiden suorittamiselle, jotta voidaan olla varmoja työn ammattimaisesta laadusta. Työntekijöillämme on viranomaisten näille töille edellyttämät luvat ja pätevyydet.

Valvontaa etäyhteyden välityksellä

Kiinteistöjä voidaan valvoa ja ohjata etäyhteydellä. Kiinteistöteknisiä prosesseja valvotaan keskitetysti Caverionin etähallintakeskuksesta 24/7, kaikkina viikonpäivinä kellon ympäri. Etähallintakeskuksessa toimivat ammattitaitoiset asiantuntijat, jotka valvovat taloteknisten järjestelmien toimintaa ja voivat testata ja säätää prosesseja vikatilanteissa etähallinnan avulla.

Tiesitkö, että 90 % hälytyksistä voidaan ratkaista etähallinnalla?
Tutustu etähallintapalveluun

Valvomomme toimii yhteistyössä HelpDeskimme kanssa, joka kirjaa asiakkailta tulevat palvelupyynnöt. Yhdessä nämä toiminnot muodostavat Caverionin asiakaspalvelukeskuksen, joka vastaa sopimusasiakkaiden yhteydenottoihin 24/7, kaikkina viikonpäivinä kellon ympäri.

Tutustu HelpDeskin toimintaan

Kiinnostuitko? Jätä meille yhteydenottopyyntö alta niin palaamme mahdollisimman pian!


Pyydä tarjous tai lisätietojaLämpö, vesi ja viemäri

Referenssejä