Johda kiinteistöjäsi tiedolla kestävämpään suuntaan

Kiinteistojohtaminen ja asiantuntijapalvelut

Tarjoamme kattavasti kiinteistöjohtamisen palveluita kiinteistön koko elinkaarelle. Palvelemme asiakkaitamme eri toimialoilta niin käyttäjien kuin sijoittajienkin tarpeet huomioiden. Johtaessamme palveluita asiakkaan puolesta vastaamme myös kustannusten, arvon säilymisen ja kehittämisen sekä liiketoiminnan keskeytyksiin liittyvien riskien hallinnasta.

Kiinteistöjen omistajat, käyttäjät ja viranomaiset asettavat monenlaisia vaatimuksia rakennetulle ympäristölle. Esimerkiksi kiinteistön ylläpidon kokonaiskustannusten ja elinkaarikustannusten optimointi.

Tuemme asiakkaitamme uusiutuvan energian käytön lisäämisessä sekä kiinteistöstrategian kehittämisessä. On myös syytä huomioida laajemmin vastuullisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen liittyvät vaatimukset sekä tavoitteet. Autamme asiakkaitamme myös ympäristöstrategian laatimisessa sekä tarjoamme nykytilan selvitykseen ja vastuullisuusraportointiin asiantuntijapalveluita.

Meillä on tälläkin hetkellä johdettavana kiinteistöjä yli 5 miljoonan neliömetrin verran. Lähes 5000 kiinteistöä hallitaan etänä 24/7Noin 150 asiantuntijaa valtakunnallisesti huolehtivat kiinteistöjen johtamisesta.

 

Kiinteistojohtaminen lukuina

Tiesitkö, että 90 % meille tulevista kiinteistöhälytyksistä hoidetaan etähallinnan kautta? Tutustu valvomopalveluihimme.

Kiinteistöjohtamis- ja asiantuntijapalveluidemme avulla voimme parantaa kiinteistön energiatehokkuutta, tuoda kustannussäästöjä sekä auttaa asiakkaitamme täyttämään lainsäädännölliset velvoitteet. 

Miten kiinteistöjen johtaminen tiedolla käytännössä toimii?

85 % asiakkaistamme on tyytyväisiä

  • Kiinteistön arvon kehittäminen ja elinkaaren hallinta
  • Käyttäjätyytyväisyyden parantaminen
  • Tehokkaampaa kiinteistönhallintaa digitalisaation ja tiedolla johtamisen avulla
  • Turvallinen, terveellinen ja vastuullisesti johdettu kiinteistö
  • Laaja tekninen osaaminen

Asiakkaan kokemus: HGR Property Partners

 Pyydä tarjous tai lisätietoja

Referenssimme

Kuinka älykkäitä suomalaiset kiinteistöt ovat?


Selvitimme kyselytutkimuksella, miten kiinteistöjohtajat ja -päälliköt hyödyntävät digitalisaatiota sekä millaisia odotuksia ja huolenaiheita heillä sen suhteen on. Tiivistimme raporttiin tutkimuksen keskeisimmät löydökset. 

Lataa raportti