Varman kestävän kehityksen tavoitteet saavutettiin etuajassa

 

Hiilidioksidipäästöt
Ensimmäisen vaiheen hiilidioksidipäästöjen vähentämistavoitteet vuodelle 2020 saavutettiin jo vuoteen 2017 mennessä

1800 tonnia
pienemmät hiilidioksidipäästöt kumppanuuden 2 ensimmäisen vuoden aikana

1,9 milj. €
vuotuisia säästöjä energiankustannuksissa vuodesta 2010

Tavoitteet

  • parantaa Varman kiinteistöjen energiatehokkuutta.
  • vähentää kiinteistöjen energiakulutusta 10 % vuoteen 2025 mennessä.
  • energiatehokkuuden parantamisen ja energiakulutuksen vähentämisen lisäksi vähentää merkittävästi myös Varman kiinteistöjen hiilidioksidipäästöjä.
Varman pääkonttori ulkoa
Varman pääkonttori

Ratkaisut

  • Huolehdimme teknisestä kiinteistöjohtamisesta ja energianhallinnasta, sekä teknisestä yllädosta ja digitaalisista palveluista Varman 42 kiinteistölle (~ 600 000 m2). Sopimus kattaa kokonaisuudessaan 82 kiinteistöä.
  • Noin 30 Varman valtakunnallisesti suurinta kiinteistöä kytkettiin etäpalveluhallintapalveluihin
  • Rakennusten suorituskykyä ja energiankulutusta ryhdyttiin seuraamaan 24/7 liittämällä ne etähallintakeskukseemme. Optimoimme kiinteistöteknisiä järjestelmiä ja kiinteistöjen energiankulutusta mitataan jatkuvasti tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Menestykseme on vahvasti sidoksissa tulosperusteisiin tulosindikaattoreihin, ja kumppanuutta hallinnoivat omistautuneet avainasiakasjohtajat

Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma on Suomen suurimpia kiinteistösijoittajia. Varma vuokraa huoneistoja ja erilaisia liiketiloja erikokoisten yritysten tarpeisiin. Varma omistaa yhteensä noin 2,2 miljoonaa neliömetriä vuokrattavaa tilaa, josta yli puolet on toimisto- ja liiketilaa. Noin 60 prosenttia kiinteistöistä sijaitsee pääkaupunkiseudulla. Varma omistaa noin 4 000 vuokrahuoneistoa, joista 70 prosenttia sijaitsee pääkaupunkiseudulla.

 

Haluaisitko kuulla lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Katso myös

 

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin