28.10.2019 Lehdistötiedote

Caverion SmartView – digitaalinen alusta antaa kiinteistön omistajalle ja managerille reaaliaikaisen näkyvyyden kiinteistön olosuhteisiin

Caverion SmartView – digitaalinen alusta antaa kiinteistön omistajalle ja managerille reaaliaikaisen näkyvyyden kiinteistön olosuhteisiin

Kaikilla kiinteistöjen omistajilla on yhteisiä haasteita: kiinteistösijoituksen jatkuva tuotto, ympäristön kannalta kestävä toiminta, käyttäjien ja vuokralaisten tyytyväisyys sekä kiinteistön houkuttelevuus.

Kiinteistömanagereilta edellytetään jatkuvasti kiinteistön olosuhteiden optimointia. Löytääkseen oikeita keinoja he joutuvat käsittelemään suuren määrän eri järjestelmien keräämää tietoa. Oikeanlaisen tiedon löytäminen kiinteistön sujuvan toiminnan ja tehokkaan johtamisen perustaksi on aikaa vievää ja hankalaa.  

Caverion SmartView tekee datan hyödyntämisen helpoksi. Caverion SmartView kerää kaiken eri järjestelmistä saatavan datan yhteen alustaan ja tarjoaa käyttäjäystävällisen läpinäkyvyyden kiinteistön eri toimintoihin. Hälytykset voidaan asettaa kiinteistökohtaisten avainmittareiden (KPI) mukaan ja raportit ajetaan automaattisesti.

Työeläkevakuutusyhtiö Ilmarinen on yksi ensimmäisistä Caverion SmartView:tä käyttävistä Caverionin asiakkaista. Ylläpito- ja rakennuttamisen tiimiesimiehenä toimiva rakennuttajapäällikkö Niina Nurminen kertoo liian teknispainotteisten ohjelmien olleen haasteena päivittäisessä asiakaspalvelussa. ”Kuten monet muutkin alan toimijat myös me saamme aika ajoin valituksia, kun käyttäjät kokevat, että tiloissa on liian kuumaa tai kylmää. Caverion SmartView:n avulla saamme yhdellä silmäyksellä vastaukset kysymyksiimme. Uskomme vahvasti, että asiakastyytyväisyys paranee, kun pystymme hyödyntämään entistä tehokkaammin dataa ja asiakas saa meiltä nopeammin vastauksia ja ratkaisuja kysymyksiinsä.”

Caverion SmartView:n avulla kiinteistömanagerit voivat reagoida nopeasti kiinteistön käyttäjiltä saamaansa palautteeseen esimerkiksi sisälämpötilasta tai huonosta ilmanvaihdosta. He voivat myös ennakoida tällaiset tilanteet asettamalla hälytykset haluamilleen raja-arvoille. Parantuneen käyttäjätyytyväisyyden ohella voidaan optimoida energian kulutusta ja vaikuttaa positiivisesti ympäristömittareihin sekä kustannuksiin.

Caverion SmartView tuo ratkaisuja tämän päivän haasteisiin: se on modulaarinen alusta, joka kasvaa tulevaisuuden vaatimusten mukaan. ”Nopeasti muuttuva ympäristö edellyttää jatkuvasti kehittyviä digitaalisia yhteyksiä ja uusia IoT-yhteensopivia laitteita. Caverion SmartView on suunniteltu osaksi laajempaa digitaalista ympäristöä ja kehitämme sitä jatkuvasti yhdessä asiakkaidemme kanssa”, sanoo Caverionin varatoimitusjohtaja Thomas Hietto.

Liitteet

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätiedot:   Ville Tamminen, divisioonajohtaja, Caverion Suomi ja Baltia –divisioona, puh. 050 390 0129, ville.tamminen(at)caverion.com Laura Karotie, Head of Service Business Development, Services Processes, Caverion Oyj, puh. 050 326 9314, laura.karotie(at)caverion.com Lue lisää Caverion SmartView:sta https://www.caverion.fi/palvelut/kiinteistojohtaminen/caverion-smartview 
Tilaa tiedotteet: