Facility Management - Toimintaa parantamalla kestäviin tuloksiin

Kun yhdistetään vahva talotekninen osaaminen ja ennakoiva, laajan tietomäärän hyödyntämiseen perustuva toiminta, voidaan kiinteistösi arvoa kehittää entistä paremmin. Digitalisaatio-osaamisemme varmistaa kiinteistön turvallisuuden, ennakoiva huolto ja kunnossapito puolestaan hyvinvoinnin. Luonnollisesti valvomme jatkuvasti kustannuksia ja laatua automaation ja etähallinnan avulla.  

Räätälöimme kiinteistöjohtamispalvelumme tarpeidesi mukaan

Olipa tarpeenasi kustannussäästöt, kiinteistön kehittäminen tai elinkaarimuotoinen hallinta muodostamme kanssasi yhteiset tavoitteet ja toiminnan mittarit. Sopimuksen johtamisesta vastaa nimetty asiakkuuspäällikkömme, joka huolehtii tavoitteiden toteutumisesta. 

Tavoitteiden ja mittareiden seurantaan luomme reaaliaikaisuuteen perustuvan digitaalisen raportointialustan, josta asiakkuuspäällikkömme ja asiakkaamme voivat seurata sopimuksen mukaista toimintaa. Käyttäjät ovat toiminnassamme keskiössä ja asiakkaidemme tavoitteidemme lisäksi haluamme huolehtia käyttäjien hyvinvoinnista energiansäästön ja olosuhteiden näkökulmasta.

Miten kiinteistöjen johtaminen tiedolla toimii käytännössä? 

Laadukas projektijohtaminen takaa onnistuneen toteutuksen tavoitteiden mukaisesti

Kiinteistöjen elinkaaren aikana vastaan tulee niin perusparannushankkeita kuin yksittäisiä liiketoiminnan myötä tulevia muita kehityshankkeita, esimerkiksi vuokralaismuutoksia. Ilman tehokasta projektinjohtamista projekti ajautuu helposti vaikeuksiin.

Ammattitaitoinen projektinjohtaminen on ehdoton edellytys onnistuneelle projektille. Onnistunut projekti alkaa suunnittelusta ja päättyy kilpailutuksen kautta luovutukseen. Kaikki toimenpiteet dokumentoidaan ja tallennetaan siten, että ne ovat helposti saatavilla. Tämä koskee koko arvoketjua alihankkijoista tavarantoimittajiin ja logistiikkaan. Caverionin projektipäälliköt tekevät tiivistä yhteistyötä kanssasi ja projektien tavoitteet muodostetaan yhdessä. Huolellisesti kootut projektitiimit ohjaavat projektia kohti sille määriteltyjä laatuun, aikatauluun ja kustannuksiin liittyviä tavoitteita. Voimme vastata myös säädösten noudattamisesta ja yhteydenpidosta viranomaisiin.

Projektijohtamisen hyödyt

Asiakkaanamme hyödyt yhtenäisistä projektinjohtamisen prosesseista pitkällä aikavälillä. Yhden toimittajan käytöstä on paljon hyötyä projektinjohtamisessa ja projektin toteutuksessa:

  • Projektin kesto lyhenee, koska asennuksia voidaan tehdä osittain jo suunnitteluvaiheessa.
  • Projektit voidaan käynnistää nopeasti laajan yhteistyöverkostomme kanssa.
  • Suunnitelmien, laadun, kustannusten ja aikataulujen muutokset voidaan toteuttaa joustavasti ja hallitusti.
  • Projektin kokonaiskustannukset ja työtunnit vähenevät parempien työprosessien ansiosta.

Taloushallintopalvelut

Hoidamme yhdessä kokeneen ja asiantuntevan kumppanin kanssa kiinteistöjohtamisen vaatimat taloushallinnon palvelut. Hyödynnämme automatisoituja sähköisen taloushallinnon prosesseja, joiden ansiosta säästetään aikaa ja resursseja.

Vuokraus

Tehokas vuokrauskumppanimme tarjoaa asiantuntevaa ja aktiivista vuokrausapua omistajalähtöisen vuokrauksen tueksi.

Kiinnostuitko? Jätä meille yhteydenottopyyntö alta ja palaamme sinulle mahdollisimman pian!


Pyydä tarjous tai lisätietoja

Referenssejä