Danfoss- ja Vacon-taajuusmuuttajien huolto

Valtuutettu Vacon- ja Danfoss-taajuusmuuttajien huoltomme ovat helposti saatavilla. Korjaamme laitteet joko asiakkaan luona tai hyvin varustelluissa huoltopisteissämme. Korjauksen jälkeen palautamme alkuperäisen laitteen korjattuna tai vastaavan vaihtolaitteen tilalle.

Olemme Danfossin virallinen Drive Pro -huoltopartneri. Sertifioidut huoltopisteet sijaitsevat Rajamäellä, Imatralla, Porissa, Ylöjärvellä ja Kemissä. Saat meiltä myös valtuutetut Vacon-huollot. 

Palveluumme kuuluvat:

Korjaus

Korjaukset suoritetaan asiakkaan luona ja hyvin varustelluissa huoltopisteissämme. Korjauksen jälkeen palautamme alkuperäisen laitteen korjattuna tai vastaavan vaihtolaitteen tilalle. Korjaus sisältää myös taajuusmuuttajien analysoinnin. Analysoinnin avulla saat tärkeää tietoa siitä, miksi laite on rikkoutunut ja mitä laitteen tai prosessin käytössä voisi muuttaa, jotta vikaantumista ei tapahtuisi uudestaan.

Kunnonvalvonta

Kunnonvalvonnan avulla saadaan kartoitettua tarvittavat korjaus- ja ennakkohuoltotoimenpiteet. Säännöllisen kunnonvalvonnan avulla voidaan parantaa taajuusmuuttajien toimintavarmuutta ja estää yllättävät laiterikot. Vikaantuneiden taajuusmuuttajien vaihto voidaan säännöllisen seurannan avulla ajoittaa suunniteltuihin seisokkeihin, jolloin laitteiden vikaantumiset eivät aiheuta tuotannon menetyksiä.

Käyttöönotto

Käyttöönoton yhteydessä uuteen Vacon- ja Danfoss-taajuusmuuttajaan asetetaan oikeat parametrit ja ohjelmasovellukset tarpeidesi mukaisesti. Näin varmistetaan laitteen tehokas toiminta. Myös varastossa olevat laitteet vaativat ylläpitoa, mm. laitteiden kondensaattorit vaativat säännöllisen elvytyksen.