Informaatio, suunnitteluaiheisto ja aikataulut yhdistettynä yhteen selkeään kertomukseen

Teollisuuden kunnossapito- ja huoltotöiden seisokkeihin sekä investointihankkeisiin ja niiden…

Teollisuuden kunnossapito- ja huoltotöiden seisokkeihin sekä investointihankkeisiin ja niiden asennuksiin saattaa liittyä monenlaisia haasteita niin toteutuksen kuin johtamisen osalta. Kun asennusvaiheet ja seisokkien kulut esitetään visuaalisesti animaationa, jokainen projektiin osallistuva ymmärtää varmasti projektin etenemisen. Näin varmistamme, että kiireinenkin urakka etenee ajallaan.

Animaatiossa esitämme vuosiseisokkien ja projektiasennusten vaiheet, aikataulut ja kulun 3D-mallien avulla. Jokaiselle työntekijälle ja urakoitsijalle ilmenee selkeästi vaiheittainen eteneminen ja aikataulu.
Vuosiseisokki- ja projektiasennusanimaatioiden luoma yhteisymmärrys sujuvoittaa ja tehostaa läpivientiä. Lisäksi animaatiot ovat tehokas työkalu tuotantoprosesseihin liittyvään johtamiseen.

Animaatio konkretisoi seisokin tai projektiasennuksen vaiheet

Tuotamme kunnossapidon- ja investointien suunnitteluvaiheessa digitaalisia 3D-ympäristöjä ja 3D-malleja. Voimme helposti lisätä näihin malleihin liikettä, jolloin lopputuloksena on vuosiseisokkia tai projektiasennusta kuvaava animaatio. Kun animaatiota rikastetaan efekteillä ja aikatauluilla, syntyy arvokas seisokkien ja asennusvaiheen johtamisen työkalu.

Vuosiseisokki- tai projektiasennusanimaation esimerkkisisältö:

  • 3D purkusuunnitelma ja asennussuunnitelma
  • Työmaan logistiikkaratkaisut ja reitit
  • Nostosuunnitelmat ja laahausreitit
  • Seisokin tai projektiasennuksen vaiheiden aikataulu
  • Työmaan turvallisuusasiat.

 

Tehokas työkalu johdolle

Teollisuuden osaamisemme ansiosta tiedämme, millainen animaatio työmaata parhaiten palvelee. Niinpä tuottamastamme seisokki- ja asennusanimaatioista tulee asennusvalvojan ja johdon työkalu seisokin tai projektiasennuksen läpivientiin. Animaatio mahdollistaa yhteisen ymmärryksen saavuttamisen.
Animaatio todistetusti nopeuttaa ja sujuvoittaa seisokkien ja projektiasennusten läpivientiä. Näin säästyy arvokasta aikaa ja tuotanto saadaan täyteen tehonsa, joskus jopa etuajassa. Ota yhteyttä, niin näytämme konkreettisia esimerkkejä.

 

5D-konseptikuva.jpg
 

Ota yhteyttä

Toni Uunila
Toni Uunila
Aluepäällikkö | Suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut
 

Kysy lisää tuotantoprosessien ja asennusvaiheiden kuvauksista!

Jätä yhteydenottopyyntö, niin kerromme aiheesta lisää.

 

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

 

Katso myös

 

Selaa blogiamme