Energiahankkeella energiatehokkuutta - vähennä kiinteistössä syntyvää ympäristökuormitusta ja kustannuksia

Energiahankkeella energiatehokkuutta

Energiahankkeen tarkoituksena on parantaa olemassa olevan kiinteistön energiatehokkuutta ja sen myötä vähentää kiinteistössä syntyvää ympäristökuormitusta sekä pienentää energiakustannuksia. Energiahanke voi myös pienentää osaltaan kiinteistön korjausvelkaa.


Toteutamme projektit asiakkaan tarpeen mukaisesti kokonaisurakkana tai vaihtoehtoisesti kokonaisvastuu- eli KVR-urakkana sisältäen koko toimituksen aina suunnittelusta projektin luovutukseen. Asiakkaiden käytössä on myös rakennuttamispalvelu mm. kokonaisurakan kilpailuttamiseen ja valvontaan.

Energiahankkeen laajuus voikin vaihdella pysäköintialueen valaistuksen päivittämisestä rakennuksen lämmityksen, jäähdytyksen, ilmanvaihdon, valaistuksen ja rakennusautomaation kattavaan laajaan talotekniikan uudistukseen. Hankkeen sisältö mietitään aina kohdekohtaisesti ja asiakkaan toiveet huomioiden.

Osaamisemme kattaa kokonaisvaltaisesti kaikki talotekniikan osa-alueet lämmityksestä jäähdytykseen ja sähköstä rakennusautomaatioon. Lisäksi hyödynnämme projekteissamme pitkällä aikajänteellä syntynyttä luotettavaa kumppaniverkostoamme, jonka avulla pystymme vastaamaan nopeasti tarpeeseen ja muutoksiin. 

Energiahankkeen esiselvityksestä toteutukseen

Energiahankkeeseen on mahdollista sisällyttää takuu energiatehokkuuden paranemisesta. Tällöin sitoudumme sovitun energiansäästön toteutumiseen ja seuraamme energiankulutusta seurantakauden ajan. Energiansäästön ylittäessä tavoitteen jaetaan hyötyä asiakkaan ja toimittajan kesken, ja vastaavasti toteutuman jäädessä alle tavoitteen maksamme asiakkaalle kompensaatiota ylityksestä. Energiatakuuhankkeeseen sisältyy aina jatkettu takuu toimitetulle talotekniikalle.

Energiahankkeen alkuun panevana voimana voi toimia esimerkiksi energiakatselmoinnin yhteydessä syntynyt havainto. Asiakas voi myös itse tilata hankeselvityksen tai tehdä suoran tarjouspyynnön valmiiksi rajatusta energiahankkeesta - asiakkaan tilanteesta ja tarpeesta riippuen. 

Energiahankkeen polku

Mahdollisuus hakea energiatukea

Osaan energiahankkeita on mahdollista hakea valtion myöntämää energiatukea. Tällöin osa hankkeen työ- ja laitehankintakustannuksista on mahdollista kattaa myönnettävän tuen avulla. Tuen piiriin kuuluvissa hankkeissa avustamme tukihakemuksen laatimisessa sekä tuen maksatukseen liittyvissä asioissa.

Tarjoamme toteutuksen avaimet käteen -kokonaisuutena sisältäen mahdollisen rakennus- tai toimenpideluvan hakemisen, työnjohdon, dokumentoinnin sekä käytönopastuksen.

Kerromme mielellämme lisää. Ota yhteyttä jättämällä meille yhteydenottopyyntö alta, palaamme sinulle mahdollisimman pian!


Pyydä tarjous tai lisätietoja

Ota yhteyttä 

Anna-Stiina Luoma
puh. 050 572 7793
anna-stiina.luoma@caverion.com

Referenssejä