21.01.2021 Sijoittajauutinen

Caverionin tilinpäätöstiedote vuodelta 2020 julkistetaan 11.2.2021

Caverion Oyj:n tilinpäätöstiedote 2020 julkistetaan torstaina 11.2.2021 noin kello 8.00 Suomen aikaa. Pörssitiedote ja esitysaineistot suomeksi ja englanniksi ovat tällöin saatavilla yhtiön kotisivuilla osoitteessa www.caverion.fi/sijoittajat.

Webcast-tiedotustilaisuus sijoittajille ja tiedotusvälineille

Tilinpäätöstiedotteesta järjestetään englanninkielinen tiedotustilaisuus suorana webcast-lähetyksenä osoitteessa www.caverion.fi/sijoittajat torstaina 11.2.2021 klo 10.00. Koronaviruspandemian vuoksi tiedotustilaisuuteen ei ole mahdollista osallistua paikan päällä.

Tilaisuudessa esiintyvät toimitusjohtaja Ari Lehtoranta ja talousjohtaja Martti Ala-Härkönen. Tallenne on katsottavissa samassa osoitteessa noin klo 12.00.

Puhelinkonferenssi

Tiedotustilaisuuteen voi osallistua myös puhelinkonferenssin kautta. Puhelinkonferenssiin osallistutaan soittamalla viimeistään viisi minuuttia ennen tilaisuuden alkua (klo 9.55) numeroon +358 (0)9 7479 0361. Osallistujia pyydetään antamaan tunnus “1772267 / Caverion”. Webcast-lähetyksen ja puhelinkonferenssin aikana kysymykset tulee esittää englanniksi.

Aikataulu eri aikavyöhykkeillä:

Tilinpäätöstiedotteen
julkistaminen
Tiedotustilaisuus, puhelinkonferenssi ja
suora webcast-lähetys
Webcast-
lähetyksen tallenne saatavilla
EET (Helsinki) 08.00 10.00 12.00
CET (Pariisi, Tukholma) 07.00 09.00 11.00
GMT (Lontoo) 06.00 08.00 10.00
EST (New York) 01.00 03.00 05.00

Lisätietoja ja tiedotteiden tilaus

Lisätietoja: Milena Hæggström, sijoittajasuhteiden ja ulkoisen viestinnän johtaja, puh. 040 5581 328, milena.haeggstrom@caverion.com
Tilaa tiedotteet: