Kylmätiloja kaikenkokoisiin tarpeisiin

Tarjoamme laajan valikoiman eri käyttötarkoituksiin sopivia  kylmä- ja pakastinhuone- sekä…

Tarjoamme laajan valikoiman eri käyttötarkoituksiin sopivia kylmä- ja pakastinhuone- sekä oviratkaisuja kaikenkokoisiin teollisuuden, kaupan, logistiikan ja varastoinnin kohteisiin suunnittelusta toimittamiseen. Ota yhteyttä niin keskustellaan tarpeistanne!

 

Ota yhteyttä

Markku Tamio
Myyntipäällikkö, kylmätilat, Caverion Suomi
 

Oletko suunnittelemassa kylmätilaa?

Haluamme tarjota mahdollisimman hyvät lähtötiedot, jotta kylmätilat olisi helppo suunnitella jo arkkitehti- ja rakennesuunnitteluvaiheessa.

Suunnitteluohjeet ja tekniset tiedot elementeistä, ovista ja hyllyistä

Elementit

Huurre-elementit on suunniteltu kylmä- ja pakastetilojen erityisvaatimusten mukaisiksi. Kyseessä on kolmikerroksinen sandwich-elementti, joka muodostuu kahdesta teräslevystä ja niiden väliin valetusta CFC- ja HCFC-vapaasta polyuretaanista. Huurre-elementin ainutlaatuisia vahvuuksia ovat keveys ja lujuus. Elementit ovat myös nopeita asentaa. Erinomainen lämmöneristys ja täydellinen ilmatiiviys takaavat alhaiset energiakulut.

Ovet

Lujat ja laadukkaat Huurre-ovet on suunniteltu vaativiin käyttötarkoituksiin. Ne täyttävät korkeimmat turvallisuus-, laatu- ja hygieniavaatimukset. Energiatehokkaat ovet ovat turvallisia ja helppoja asentaa. Ne ovat muotoilultaan tyylikkäitä ja käyntiääneltään hiljaisia. Ovet ovat myös rakenteensa ansiosta yksinkertaisia ja kevyitä käyttää, ja ne ovat helposti liitettävissä muihin järjestelmiin.

Hyllyt

Huurre HMSS-hyllyt koostuvat teräksisistä seinäkannattimista, hyllykannattimista ja kannatinputkista sekä kannatinputkien päällä olevista muovisista hyllylevyistä. Teräsosat on maalattu harmaalla epoksipolyesterimaalilla (RAL 7040) ja hyllylevyt ovat harmaata elintarvikehyväksyttyä ABS-muovia. Huurre-jakeluhyllyt on tarkoitettu elintarvikkeiden esillepanoon. Hyllystö koostuu teräksisistä tukipylväistä, tukipylvään kiinnikkeistä, levyhyllyn kannattimista, levyhyllyn tuista ja itse levyhyllyistä. Kaikki teräsosat on maalattu valkoisiksi.

 

Arctic International pakastaa pohjoisen luonnontuotteet ekologisesti

Kotimaisten marjojen, sienien ja hedelmien pakastukseen erikoistunut Arctic International rakensi Sotkamoon uuden tuotantotilan laajennusosan. Laajennoksen kylmätiloista ja -järjestelmistä vastaa jäähdytysalan moniottelija Huurre.

Huurre toimitti Arcticin uuteen kokonaisuuteen kaksi laadukasta pakkastunnelia ja pakkasvarastoa. Jäähdytyksestä huolehtii Huurteen ympäristöystävällinen ja energiatehokas Huurre ECO -jäähdytysjärjestelmä, joka toimii luonnonmukaisella hiilidioksidilla. Huurre iTOP -automaatio ohjaa jäähdytysjärjestelmää ja varmistaa sen häiriöttömän toiminnan sekä tuotteiden oikeat lämpötilat.

Arcticin teknologiakumppanin valinnassa painoivat kotimaisen Huurteen pitkä kokemus kylmätilojen ja ekologisten jäähdytysratkaisujen toimittamisesta. Arctic saavuttaa Huurteen patentoidulla teknologialla huomattavat säästöt energiankulutuksessa tavanomaisiin hiilidioksidijärjestelmiin verrattuna. Huurteen iTOP-jäähdytysautomaation avulla käyttökustannuksista säästyy vielä lisää.

Caverion osti Huurre Group Oy:n kylmäteknisten ratkaisujen liiketoiminnan marraskuussa 2019. Huurre Finland Oy:n Suomen kylmäteknisten ratkaisujen, kylmätilaprojektien sekä kylmähuollon liiketoiminnat sulautuivat Caverion Suomi Oy:öön 5.1.2021 ja toimivat jatkossa Caverion Suomi Oy:n nimen alla.

 

Heräsikö jotain kysyttävää?

Jätä meille yhteydenottopyyntö alta niin palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme onnistumisiin

 

Lue lisää