Kylmähuolto ja varaosat

Huurteen kylmälaitehuolto on nyt osa Caverionin palveluita. Huoltopalveluverkostomme on Suomen…

Huurteen kylmälaitehuolto on nyt osa Caverionin palveluita. Huoltopalveluverkostomme on Suomen kattavin ja tarjoamme 24/7-kylmälaitehuoltoa 22 paikkakunnalla ympäri Suomen miltei 200 kylmäasentajan voimin.

 

Tarvitsetko kylmähuoltoa tai varaosia?

Meiltä saat varaosat mm. Carrierin, AHT:n, Eptan ja Porkan kylmäkalusteisiin sekä mm. Huurteen, Green&Coolin ja Carrierin kylmäkoneikoihin. Toimimme merkkiriippumattomasti ja tarjoamme huoltopalvelut ja varaosat kaiken merkkisiin kylmälaitteisiin. Tilaa varaosat helposti osoitteesta varaosat.kaupankylma@caverion.com.

Tee huoltokutsu 24/7 toimivaan puhelinpalveluumme, puh. 010 407 9770.
Muissa tapauksissa ota yhteyttä sähköpostitse kiinteistohelp@caverion.com tai jättämällä palvelupyynnön alla olevan napin kautta.

Jätä meille palvelupyyntö  Leave us a service request

Caverion ja Huurre yhteislogo

Tarpeisiisi mitoitettua kylmähuoltoa yksittäisistä laitteista järjestelmäkokonaisuuksiin

Teemme halutessasi ensin tarvekartoituksen ja sovimme sitten tarpeisiisi mitoitetun huoltopalvelukokonaisuuden. Näin takaamme kylmä- ja jäähdytyslaitteidesi taloudellisen ja turvallisen toiminnan, ja sinä voit keskittyä liiketoimintaasi.

Olipa kyseessä sitten yksittäinen omakoneellinen kylmälaite tai laaja jäähdytysjärjestelmäkokonaisuus, tarjoamme sille aina oikein mitoitetun kunnossapitomallin, joka täyttää kaikki kylmäalan lakivaatimukset, niin F-kaasuasetuksen kuin paineastia- ja sähkölaitevaatimustenkin osalta.  

Huolehdimme kaikki kylmätekniikan työt ja varaosat myös merkkiriippumattomasti. Tuotamme kylmähuoltopalvelut kaikkien laitemerkkien kylmä- ja jäähdytyslaitteille. Palvelemme samalla ammattitaidolla sekä pieniä paikallisia että suuria valtakunnallisia asiakkaitamme kaikissa kylmäratkaisuissa, kuten kaupankylmä, jäähallit, kiinteistöjen ilmastoinnin jäähdytys, logistiikan kylmäketjut, ravintola- ja suurkeittiökylmälaitteet, elintarvike- ja kylmätilojen ovihuollot, elintarvike- ja prosessiteollisuus sekä sairaala- ja lääkehuolto. 

Palveluverkostomme toimii ympäri Suomen mahdollistaen huollon nopeat vasteajat. Varaosavarastomme ansiosta pystymme takaamaan korkean kerralla-kuntoon-korjausasteen ja käytettävyystason kylmälaitteillesi. Olemme käytettävissäsi 24/7 ympäri vuoden – pystymme ratkaisemaan jopa yli 90 % vikatilanteista etähallinnalla, mikä tuo kustannustehokkuutta sinulle. Voit myös itse luoda ja seurata huoltotilauksiasi e-kunnossapitojärjestelmässämme SmartViewissä ajantasaisesti.

Asiantuntija-apua kylmähuoltoon, kylmätekniikkaan ja varaosiin

 
Timo Hartvik
Timo Hartvik
Asiakkuuspäällikkö, kylmähuolto, Caverion Suomi
Pekka Grön
Varaosapäällikkö, kylmähuolto, Caverion Suomi
Mikko Auvinen
Jäähdytysasiantuntija, tekninen tuki, Caverion Suomi Oy
 

Mikäli kiinnostuit kylmälaitehuollon ja -ylläpidon palveluistamme ja haluaisit keskustella niistä lisää, voit jättää meille myös yhteydenotto- tai tarjouspyynnön alta niin palaamme sinulle mahdollisimman pian. On aika tehdä merkittäviä tekoja kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa.

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme onnistumisiin

 

Lue lisää