vkd2019

Kesätyöhakumme on käynnissä N-Y-T nyt!

Eikö sinulla vielä ole paksua ansioluetteloa? Ei hätää. Kunhan sinulla riittää intoa hyvään asiakaspalveluun ja kiinnostusta olla osana kehittämässä hiilineutraalia yhteiskuntaa, saatat hyvinkin olla yksi vuoden 2020 kesäcavereistamme!

Eikä haluta leveillä, mutta viime kesän kesäcaverit arvioivat meidät Vastuullisimmaksi kesäduuniksi 1000plus-sarjassa ja meistä se on hurjan hienoa.

Tutustu kesätöihimme
Caverion_city_275x170px

Missä hiilineutraalissa Suomessa on kyse?

Jotta Suomesta voidaan tehdä hiilineutraali, meidän on minimoitava kiinteistöissä syntyvät päästöt. Suurin säästöpotentiaali piilee olemassa olevassa rakennuskannassamme, kuten toimistoissa, kaupoissa, kouluissa ja kodeissa. 

Tutustu, lue ja kuuntele miten pääset alkuun kiinteistösi 


caverion_maintpartner

Caverion sai päätökseen Maintpartnerin Suomen, Viron ja Puolan toimintojen ostot

Yritysosto täydentää Caverionin osaamista teollisuuden käyttö- ja kunnossapitopalveluissa sekä digitaalisten ratkaisujen kehityksessä. Se myös laajentaa Caverionin maantieteellistä kattavuutta ja asiakkuuksia teollisuuden eri aloilla.

Lue lisää

Huurre_logo_article

Caverion on ostanut Huurre Finland Oy:n koko osakekannan Huurre Group Oy:ltä 29.11.2019

Yrityskauppa laajentaa Caverionin energia- ja jäähdytysliiketoiminnan tarjontaa. Yhdistämällä voimamme pystymme edelläkävijöinä kehittämään yhdessä asiakkaidemme kanssa jäähdytys- ja lämmitysratkaisuja sekä edistyksellisiä digitaalisia palveluita. Yhdessä suunnittelemme ja toteutamme energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja rakennettuun ympäristöön. 

Lue lisää

Asiantuntijapalvelut

Caverion auttaa asiakkaitaan riskienhallinnassa, toiminnan parantamisessa ja optimoinnissa ja hyvien tulosten ylläpitämisessä. 

Asiantuntijamme laativat kartoituksia ja toimenpidesuosituksia asiakkaan päätöksenteon tueksi. Tehokkaat neuvonta- ja suunnittelupalvelumme sekä kestävät elinkaariratkaisumme auttavat yrityksiä saavuttamaan taloudelliset ja ympäristötavoitteensa.
 
Lue lisää

Projektin toteutus

Caverionin vahva osaaminen kaikilla tärkeillä teknisillä osa-alueilla varmistaa, että projektiin liittyvät riskit ovat tasapainossa ja lopputulos on onnistunut. 

Järjestelmät ja tuotteet kattavat kiinteistöjen ja teollisuuden sekä projektien ja palveluiden koko elinkaaren. Caverion tarjoaa näiden osa-alueiden palveluita sekä yhdistelminä että erikseen. 
 
Lue lisää

Kiinteistöjohtaminen

Caverionilla on vankkaa kokemusta ensisijaisena palveluntoimittajana toimimisesta, syvällistä teknistä osaamista, kestäviä ratkaisuja sekä erinomaiset hankinta-, kiinteistöpalvelu- ja alihankkijaverkostot. Johtaessamme palveluita asiakkaan puolesta vastaamme myös kustannuksiin, kohteen arvon säilymiseen ja liiketoiminnan keskeytyksiin liittyvien riskien hallinnasta. 

Toiminnan optimointi onnistuu aina parhaiten, kun suunnitteluvaiheessa kiinnitetään huomiota kiinteistön koko elinkaaren ekologiseen kestävyyteen ja aktiiviseen hallintaan. 

Lue lisää

Elinkaarihankkeet ja -palvelut

Elinkaaripalvelut saavat yhä enemmän suosiota, koska ne ovat taloudellisesti ja teknisesti riskittömiä ja edellyttävät asiakkaalta vähän oman pääomaa. Omissa monipuolisissa ratkaisuissamme Caverion ottaa täyden vastuun kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten suunnittelusta, rakentamisesta ja teknisten järjestelmien kunnossapidosta. Me vastaamme teollisuusprosessien ja kiinteistön tehokkuudesta, käytettävyydestä, turvallisuudesta ja kunnosta elinkaarisopimuksen koko keston ajan. 

Lue lisää

Jäähdytys

Oikein valittu ja huollettu jäähdytysjärjestelmä pitää energiatehokkuuden ja lämpötilan vakaana ulkona vallitsevista oloista riippumatta. Jäähdytysratkaisuihimme kuuluvat muun muassa perinteiset ilmajäähdytysratkaisut rakennuksiin, teollisuuslaitoksiin ja erityistiloihin, kuten palvelinsaleihin, kylmävarastoihin ja jäähalleihin.

Lue lisää jäähdytysratkaisuistamme

Automaatio

Automaatiojärjestelmien avulla on mahdollista ohjata esimerkiksi LVI-järjestelmiä, energian kulutusta, kulunvalvontaa ja palohälytysjärjestelmiä yhden integroidun käyttöliittymän kautta. Me käytämme avoimia ratkaisuja, jotka mahdollistavat järjestelmäriippumattomuuden ja tukevat yleisiä tiedonsiirtorajapintoja, kuten KNX, LON, MODBUS, M-Bus, DALI ja BACnet.

Lue lisää automaatiosta

Turvallisuus

Me suunnittelemme, asennamme ja huollamme teknisiä turvallisuusratkaisuja kiinteistöihin ja teollisuudelle tuotemerkeistä riippumattomasti. Turvallisuusratkaisut sisältävät monenlaisia henkilöturvallisuus- ja paloturvallisuusjärjestelmiä. Ratkaisumme kattavat esimerkiksi kulunvalvonnan, murtohälytysjärjestelmät, kameravalvonnan, lukitusjärjestelmät, porttijärjestelmät, työnajan seurantajärjestelmät, paloilmoitinjärjestelmät, sammutusjärjestelmät sekä hätäteiden valaistukset.

Lue lisää turvaratkaisuistamme

Teollisuuden kunnossapito

Caverion palvelee suomalaista teollisuutta vaikuttamalla tehtaan tai laitoksen tuotantoprosessin tehokkuuteen, hävikkiin ja päästöihin. Mittaamme, valvomme, korjaamme, huollamme ennakkoon ja modernisoimme asiakkaidemme tuotantolaitoksia niin, että ne toimivat kuten on suunniteltu. Tällöin ei synny tuotantokatkoksia, hallitsemattomia päästöjä tai hävikkiä.

Lue lisää teollisuuden kunnossapitopalveluista