Scanian kiinteistöjen ylläpidon johtamista ja huoltoa valtakunnallisesti

 
Yhteistyö

Yhteistyö
käynnistyi jo vuonna 2017

Caverion HelpDesk

24h HelpDesk
auttaa Scanian kiinteistöjen
hyvinvoinnissa ja toimivuudessa

Manageerattavat kiinteistöt

Yhteensä 16
manageerattavaa Scanian kiinteistöä
ympäri Suomen

 Scania vähentää hiilidioksidipäästöjä 50% vuoteen 2025 mennessä. Luotettava hiilijalanjäljen laskenta ja nykytilan kartoitus on tärkeä osa projektia. Yhteistyö Caverionin kanssa on ollut olennaisen tärkeä osa projektia. 

Jami Lustman, Scanian kiinteistöpäällikkö

Tavoitteet

  • Scanian toiveena oli saada osaava asiantuntijakumppani vastaamaan Scanian kiinteistöjen ylläpidosta ja palveluiden johtamisesta.
  • Yhteistyömme alkoi jo vuonna 2017 teknisen huollon osalta. Onnistunut yhteistyö takasi sopimuksen jatkumisen.
  • Scanian tavoitteena on vähentää hiilidioksidipäästöjä 50% vuoteen 2025 mennessä.
Asentajat työskentelemässä
Scanian kiinteistö

Ratkaisut

  • Scania valitsi meidät koska heidän tavoitteenaan oli tehdä kiinteistöjen ylläpidosta ammattimaista, yhtenäistä sekä ennakoivampaa kuin ennen. Tuemme Scanian henkilöstöä valtakunnallisella 24h kiinteistö-HelpDesk –palvelullamme, joka yksinkertaistaa kiinteistöjen mahdollisten ongelmatilanteiden ratkaisemisen huoltoasentajiemme ja huoltopäälliköidemme tiiviin yhteistyön ansiosta.
  • Seitsemän Scanian kiinteistöä myös liitettiin etähallintakeskukseemme, jonka kautta ohjataan ja tarkkaillaan ympärivuorokautisesti haluttujen taloteknisten järjestelmien toimintaa.
  • SmartView-järjestelmämme otettiin käyttöön Scanian uudeksi huoltokirjaksi. Järjestelmä kerää yhteen eri järjestelmistä saatavan datan yhdelle alustalle ja tarjoaa käyttäjäystävällisen läpinäkyvyyden kiinteistön eri toimintoihin.
  • Vastaamme seitsemässä Scanian kiinteistössä taloteknisistä huollosta ja kunnossapidosta ServiFlex+ -palvelulla. Modulaarinen ServiFlex+ auttaa hallinnoimaan Scanian kiinteistöjen teknisten laitteiden huoltoa ja kunnossapitoa, sekä mahdollistaa ennakoivan ja kustannustehokkaan kiinteistöhuollon.
  • Teimme Scanialle vähähiilisen energiakäytön analyysin ja elokuussa aloitimme lämmitystapaselvityksen Scania Lohjalla. Toteutimme pilottikohteena Scania Helsinki (Konala) toimipisteeseen sähköautonlatauspisteet.
 

 Caverionin tekemä analyysi ja selvitys tarvittavista toimenpiteistä sekä niiden vaikutuksista, antavat hyvän perustan tavoitteen saavuttamiseksi kriittisiin asioihin keskittymällä ja kustannustehokkaasti. 

Jami Lustman, Scanian kiinteistöpäällikkö

 

Haluaisitko kuulla lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

 

Katso myös