ServiFlex+-palvelun ennakoiva kunnossapito tuo tehokkuutta ja läpinäkyvyyttä kiinteistön tekniseen ylläpitoon

ServiFlex kiinteistösi ylläpidon yksinkertaistamiseksi
 

Kiinteistöpäättäjät joutuvat hallinnoimaan valtavia määriä kiinteistöä koskevia dokumentteja. Samalla pitää varmistaa, että kaikki kiinteistöhuollon toimenpiteet tulevat tehdyiksi ja viranomaismääritysten mukaisesti dokumentoiduksi. Dokumentointiin kuluva aika on tietysti pois tärkeimmältä työltä, eli kiinteistön arvon säilyttämiseltä ja kehittämiseltä.

Mitä enemmän tekniikkaa kiinteistöissä on, sitä enemmän kuluu aikaa ja vaivaa ylimääräiseen dokumentointiin. Tällaisessa tilanteessa ennakoivan kunnossapidon ServiFlex+-palvelu helpottaa kiinteistön hallintaa.

Ota yhteyttä

Jukka Paloniemi
Jukka Paloniemi
Kehityspäällikkö, Caverion Suomi
 

Varmista kitkaton toiminta ServiFlex+:n avulla

ServiFlex+ auttaa hallinnoimaan kiinteistösi teknisten laitteiden huoltoa ja kunnossapitoa. Palvelu vähentää tarvetta viestiä useiden eri palveluntarjoajien kanssa ja tekee kiinteistöhuollosta ennakoitavaa ja kustannustehokasta. Kaikki tarvittavat huolto- ja kiinteistötekniset asiakirjat pysyvät ajantasalla ja kunnossa.

ServiFlex+ on modulaarinen palvelu, joka räätälöidään kiinteistösi tarpeisiin. Voit yhdistää palveluun yhden yksittäisen järjestelmän tai koko kiinteistön täydellisen taloteknisen infrastruktuurin.

Tehokas ennakoivan kunnossapidon palvelu, joka sopii tarpeisiisi

ServiFlex+:n käyttöönotto on nopeaa. Käymme läpi kiinteistösi vaatimukset ja valmistelemme modulaarisen tarjouksen jo saman palaverin päätteeksi. Voimme laajentaa sopimusta milloin tahansa lisäämällä siihen uusia järjestelmiä, kohteita tai palveluita.

Sopimus antaa sinulle:

  • 100 % kattavuus lakisääteisille vaatimuksille
  • Ennakoitavat teknisen kunnossapidon kustannukset
  • Vähentyneet seisokit ja tarpeettomat huoltokäynnit ennakoivan kunnossapidon avulla
  • Yhden yhteyden kaikkiin tiedusteluihisi – yksi yhteyshenkilö, yksi sopimus
  • Pääsyn Caverion SmartView -asiakasportaalin dokumentaatioon ja palvelukalenteriin.
 

Älykkäämpää palvelua ja parempia kiinteistöjä ServiFlex+:n avulla

Älä tuhlaa aikaasi pallottelemalla useita eri palveluntarjoajia, arvuuttelemalla huollon kustannuksia tai oikeita dokumentteja etsien. Ota yhteyttä ja hoidamme kiinteistösi puolestasi ServiFlex+-palvelulla.
 

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Lue lisää