Tuotantoprosessin kuvaaminen selkeästi animaation avulla

Teollisuuden tuotantoprosessit ovat yleensä monivaiheisia. Eri vaiheiden kuvaaminen esimerkiksi…

Teollisuuden tuotantoprosessit ovat yleensä monivaiheisia. Eri vaiheiden kuvaaminen esimerkiksi perehdytyksissä, koulutuksissa ja esittelytilaisuuksissa onkin haastavaa. Monimutkaisetkin prosessit voidaan kuitenkin kuvata havainnollisesti ja selkeästi animaation avulla.

 

Tuotantoprosessin kuvaaminen animaationa helpottaa prosessin ymmärtämistä

Tuotantoprosessin mukaisesti etenevä animaatio kertoo havainnollistavasti tuotantolaitoksen tarinan. 3D-malliin pohjautuvassa animaatiossa esitetään tuotantoprosessin kulku. Prosessia voidaan animaation avulla kuvata monella eri tasolla tai tarkkuudella ja hyödyntää näin ollen laajasti eri tarkoituksiin, kuten markkinointi-, perehdytys- ja koulutusmateriaalina. Selkeä ja yksinkertainen animaatio sopii erinomaisesti esimerkiksi julkisiin esityksiin, kun taas syvempää ja tarkempaa kuvausta voidaan hyödyntää sisäisesti esimerkiksi perehdytyksiin. Tuotantoprosessin animoiminen helpottaa ja selkeyttää viestintää, sillä animaation avulla pystytään esittämään monimutkaisetkin prosessin vaiheet ymmärrettävästi.

Animaatiossa visuaalinen viestintä yhdistyy laajaan tekniseen osaamiseemme tuotantolaitoksista ja tuotantoprosesseista luoden selkeän ja ymmärrettävän kokonaisuuden.

Moneen tarkoitukseen soveltuva animaatio kertoo yhdenmukaisesti ja helposti ymmärrettävästi tehtaan tarinan. Ota yhteyttä, niin teemme tuotantoprosessistasi selkeän animaation.

 

Ota yhteyttä

Toni Uunila
Toni Uunila
Aluepäällikkö | Suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut
 

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Jätä yhteydenottopyyntö, niin keskustellaan tarkemmin tuotantoprosessien kuvaamisesta

 

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

 

Katso myös

 

Selaa blogiamme