Tuotantoprosessi helposti ymmärrettäväksi animaation avulla

Teollisuuden tuotantoprosessit ovat yleensä monivaiheisia. Eri vaiheiden kuvaaminen esimerkiksi…

Teollisuuden tuotantoprosessit ovat yleensä monivaiheisia. Eri vaiheiden kuvaaminen esimerkiksi perehdytyksissä, koulutuksissa ja esittelytilaisuuksissa onkin haastavaa. Monimutkaisetkin prosessit voidaan kuitenkin kuvata havainnollisesti ja selkeästi animaation avulla.

 

Tuotantoprosessin kuvaaminen animaationa helpottaa prosessin ymmärtämistä

Tuotantoprosessin mukaisesti etenevä animaatio kertoo havainnollisesti tuotantolaitoksen tarinan. 3D-malliin pohjautuvassa animaatiossa esitetään tuotantoprosessin kulku. Prosessin animaatiota voidaan myös rikastaa lisäämällä oleellisimpia tietoja ja lukuja. Väsymättömästi yhdenmukaista tarinaa kertovaa animaatiota voit hyödyntää laajasti eri tarkoituksiin, kuten markkinointi-, perehdytys- ja koulutusmateriaalina.

Animaation luominen ei vaadi kuukausien työtä. Luomme ensin tuotantoprosessistasi 3D-ympäristön. Hyödynnämme 3D-ympäristöä monipuolisesti hyödyntää ja voimme halutesasi luoda sen pohjalta useita eri tarkoituksiin soveltuvia animaatioita. Animaatiot voivat pohjautua myös drone- tai videokuvaukseen.

 Animaattorimme tuntevat teollisuusprosessit

Tuotantoprosessia kuvaavan animaation tuottaminen vaatii ymmärrystä teollisuuden tuotannoista ja erityispiirteistä. Laajan kokemuksen ansiosta tunnistamme laitoksesi erityispiirteet ja osaamme tuoda ne rohkeasti esiin.

Moneen tarkoitukseen soveltuva animaatio kertoo väsymättömästi ja helposti ymmärrettävästi tehtaan tarinan. Ota yhteyttä, niin teemme tuotantoprosessistasi selkeän animaation.

 

Ota yhteyttä

Toni Uunila
Toni Uunila
Aluepäällikkö | Suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut
 

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Jätä yhteydenottopyyntö, niin keskustellaan tarkemmin tuotantoprosessien kuvaamisesta

 

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

 

Katso myös

 

Selaa blogiamme