Laserkeilaus auttaa suunnittelemaan teollisuuden kunnossapidon ja investoinnit kerralla oikein

Teollisuuden kunnossapidon ja investointihankkeiden suunnittelu tehdään lähes aina olemassa olevan…

Teollisuuden kunnossapidon ja investointihankkeiden suunnittelu tehdään lähes aina olemassa olevan tuotannon yhteyteen. Nykyisen ympäristön kartoitus laserkeilauksella onkin tärkeää, kun halutaan varmistaa kunnossapidon ja investointien sujuvuus ja tehokkuus.

Laserkeilaamalla tuotettu pistepilvi ohjaa suunnittelijoita kunnossapidon ja investointien suunnittelussa. Pistepilvi on todellisuutta vastaava digitaalinen versio kohdeympäristöstä. Identtinen digitaalinen kaksonen auttaa suunnittelemaan paremman, luotettavamman ja koko elinkaaren huomioivan ratkaisun. Kun suunnittelijoiden ei tarvitse mennä paikan päälle, vältytään ylimääräiseltä liikkumiselta tuotantotiloissa.

Laserkeilaamalla luotu pistepilvi varmistaa onnistuneen suunnittelun

Kohdeympäristön tarkka kartoitus tuo mukanaan monia hyötyjä. Se auttaa suunnittelijoitamme luomaan parempia, tehokkaampia ja luotettavampia ratkaisuja. Tarkka pistepilvi mahdollistaa myös esivalmisteiden maksimoinnin ja asennustöiden tarkemman suunnittelun. Osana tehokasta suunnitteluprosessia, laserkeilaus säästää rahaa ja rahaa sekä varmistaa projektin onnistumisen.

Laserkeilauksella tuotamme pistepilviaineiston, jota esitetään todellisilla väriarvoilla, eli todellisuutta vastaavana kolmiulotteisena digitaalisena versiona. Hyödynnämme pistepilviaineistot kunnossapidon ja investointien suunnittelun lähtötietona.

Suunnitelmien esittäminen pistepilvenä myös auttaa yhteisen ymmärryksen saavuttamista sekä sidosryhmäläisten ja tehtaan henkilökunnan kesken, jolloin mielipiteiden esittäminen on helpompaa.


Tarkoituksenmukainen laserkeilaus


Kattava teollisuuden suunnitteluosaamisemme varmistaa, että kartoitus toteutetaan tarkoituksenmukaisesti. Tuottamamme korkealaatuinen aineisto on monipuolisesti hyödynnettävissä, joten saat mahdollisimman paljon hyötyä tuotetusta aineistosta.

Pitkälle jalostettu laserkeilausprosessimme mahdollistaa pistepilviaineistojen hyödyntämisen suunnittelutarpeiden lisäksi kohteen koko elinkaaren ajan muihinkin tarpeisiin. Pistepilviaineistot ovat jalostettavissa teksturoiduiksi pintamalleiksi, jolloin niiden hyödynnettävyys kasvaa entisestään.

Teollisuuden investointien ja kunnossapidon suunnitteluprosessiin integroitu kohdeympäristön laserkeilaus takaa, että suunnittelussa huomioidaan kokonaisuus. Ota yhteyttä, niin näytämme miten pistepilvikartoitus varmistaa suunnitteluratkaisujemme laadun, asennusvarmuuden ja kustannustehokkuuden.

 
Anna Klemets
Anna Klemets
Liiketoiminnan kehityspäällikkö | Suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut
 

Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijoillemme

 

Katso myös

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

 

Selaa blogiamme