Rikosilmoitinjärjestelmät ilmoittavat poikkeamista

Rikosilmoitinjarjestelmat Caverionilta

Hälytysjärjestelmä ilmaisee luvattoman tunkeutumisen lisäksi haluttaessa myös vesivuodot, tulipalon, auki jääneen ikkunan tai muun vastaavan poikkeaman, josta kiinteistölle ja henkilöstölle voi aiheutua vaaraa. Rikosilmoitinkeskus lähettää tapahtumasta ilmoituksen sovitulla tavalla esimerkiksi matkapuhelimeen tai vartiointiliikkeeseen.

Yhdistämällä rikosilmoitinjärjestelmään kameravalvonta ja kulunvalvonta saadaan ongelmatilanteista tallennettua kattavat tiedot, joita voidaan käyttää esimerkiksi rikoksen selvittämiseen.

Olemme riippumaton laitetoimittaja ja edustamme mm. seuraavia rikosilmoitinjärjestelmiä: 

Caverion on Finanssialan keskusliiton hyväksymä murtoilmoitinjärjestelmien toimittaja.

 

Tiesitkö? Caverion Suomelle on myönnetty turvallisuusalan elinkeinolupa, joka vaaditaan 1.1.2019 alkaen lukitus-, kulunvalvonta- ja rikosilmoitintöitä tekeviltä yrityksiltä. Myös avainhallinta- tai kulunhallintapalvelut vaativat turvallisuusalan elinkeinoluvan. Poliisin sivuilta voit tarkistaa turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijat.  

Rikosilmoittimet valtakunnallisesti

 • Rikosilmoitinjärjestelmien suunnittelu ja asennus
 • Huolto ja ylläpito
 • Käyttöönotot ja koulutukset
 • Rikosilmoitinjärjestelmät myös leasingsopimuksella

  Tarjoamme rikosilmoitinjärjestelmien asennus-, suunnittelu-, huolto- ja ylläpitopalveluita myös kiinteään kuukausihintaan. Sopimus pitää sisällään laiteinvestoinnit, varaosatoimitukset, viankorjauskäynnit ja vuosihuollon. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

  Kiinnostuitko? Jätä meille yhteydenottopyyntö alta niin palaamme mahdollisimman pian!


  Pyydä tarjous tai lisätietoja

  Ota yhteyttä

  Myyntipäällikkö
  Henri Heikkinen
  puh. 040 353 1832
  henri.heikkinen@caverion.com

   

  Referenssejä