Jäähdytys – jäähdytysjärjestelmät kiinteistöihin ja teollisuuteen

Oikein valittu ja huollettu jäähdytysjärjestelmä pitää energiatehokkuuden ja lämpötilan vakaana ulkona vallitsevista oloista riippumatta. Jäähdytysratkaisuihimme kuuluvat muun muassa perinteiset ilmajäähdytysratkaisut rakennuksiin, teollisuuslaitoksiin ja erityistiloihin, kuten palvelinsaleihin, kylmävarastoihin ja jäähalleihin.

Jäähdytysratkaisujen ja muiden teknisten prosessien suunnittelulla ja oikein toteutetulla integroinnilla on mahdollista saavuttaa kustannussäästöjä niin laiteinvestoinneissa kuin käyttökustannuksissakin. Emme ole riippuvaisia mistään laitetoimittajasta, joten autamme asiakkaitamme valitsemaan heille sopivimmat, tehokkaat ja ympäristöystävälliset järjestelmät ja ratkaisut.

Me huolehdimme asiakkaidemme puolesta viranomaisvelvoitteiden täyttämisestä, vuototarkastuksista ja vuosihuolloista sekä ympäristövaatimusten noudattamisesta.

Kylmäammattilaisten palveluverkostomme vastaa jäähdytysjärjestelmistä koko niiden elinkaaren ajan aina asennuksesta kierrätykseen.

Viranomaiset ovat asettaneet tiettyjä vaatimuksia töiden suorittamiselle, jotta voidaan olla varmoja työn ammattimaisesta laadusta. Työntekijöillämme on viranomaisten näille töille edellyttämät luvat ja pätevyydet.

Prosessien valvonta etäjärjestelmillä

Kiinteistöteknisiä prosesseja valvotaan keskitetysti Caverionin valvomosta kaikkina viikonpäivinä kellon ympäri. Valvomomme toimii yhteistyössä puhelinpalvelumme kanssa, joka ottaa vastaan asiakkailta tulevat palvelupyynnöt. Yhdessä nämä toiminnot muodostavat Caverionin asiakaspalvelukeskuksen, joka vastaa sopimusasiakkaiden yhteydenottoihin joka päivä 24 tuntia vuorokaudessa.

Pyydä tarjous tai lisätietoja jäähdytysratkaisuista

Jäähdytys

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa: etunimi.sukunimi@caverion.com

Liiketoimintapäällikkö
Jean Hanslin
puh. 040 755 3215

Referenssit