Energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä kylmäteknisiä ratkaisuja kiinteistöihin ja teollisuuteen

Hiilidioksidin aiheuttama ilmastonlämpenemisvaikutus eli GWP on jopa 4000 kertaa pienempi verrattuna perinteisiin, synteettisiin kylmäaineisiin. Uudistuspaineita asettavat myös 2030 mennessä toteutettavan EU:n F-kaasuasetuksen vaatimukset. Uraauurtavien kylmäratkaisujen ja vankan kiinteistöteknisen osaamisen avulla voimme toteuttaa F-kaasuasetuksen vaatimukset ja vaikuttaa koko kiinteistön energiatehokkuuteen, jolloin kerrannaisvaikutus kohti hiilineutraaliutta paranee entisestään.

 

CO2 jaahdytysratkaisut

Caverion energiakeskus huolehtii kiinteistön jäähdytyksestä ja lämmityksestä ympäristöystävällisesti


Caverion energiakeskus
 on hiilidioksidia kylmäaineena käyttävä korkean hyötysuhteen energiakeskus, jolla hoidetaan kiinteistön lämmitys, jäähdytys sekä lämmöntalteenotto. 

Tarjoamme kokonaisvaltaisia kylmätekniikan ratkaisuja: kylmäteknisten järjestelmien huoltotyöt, vikakorjaukset sekä kylmäjärjestelmien urakointi. Palvelukokonaisuuteemme sisältyy myös kylmäjärjestelmien suunnittelu ja mitoitus. Huollon avulla ylläpidämme asiakkaiden järjestelmien toimintavarmuutta ja vähennämme sekä ennakoimme laitteiston vikaantumista.  

Lue lisää

Huurteen kylmätekniset ratkaisut

Caverion on saattanut päätökseen Huurre Group Oy:n kylmäteknisten ratkaisuiden liiketoiminnan hankinnan. Lisää yrityskaupasta voit lukea täältä

Huurre on kansainvälinen teknologia- ja palvelujohtaja vihreän jäähdytyksen ja lämmöntuoton saralla sekä transkriittisten CO2-järjestelmien johtava toimittaja yli 10 vuoden kokemuksella CO2-jäähdytysjärjestelmien kehittämisestä ja satojen järjestelmien asentamisesta. 

Tutustu Huurteen ratkaisuihin


Palveluverkostomme vastaa jäähdytysjärjestelmistä koko niiden elinkaaren ajan aina asennuksesta kierrätykseen. Me huolehdimme asiakkaidemme puolesta viranomaisvelvoitteiden täyttämisestä, vuototarkastuksista ja vuosihuolloista sekä ympäristövaatimusten noudattamisesta.  Henkilökunnallamme on viranomaisten edellyttämät luvat ja pätevyydet töiden suorittamiseen. 

Kiinteistöjen etävalvonta

Kaikkia kiinteistöteknisiä valvotaan keskitetysti Caverionin valvomosta kaikkina viikonpäivinä kellon ympäri.

Tutustu valvomopalveluihimme

Mitkä ovat jäähdytyksen kylmät ja lämpimät puolet?

Mitä tekemistä kauppojen pakastealtailla tai toimitilojen ilmastoinnilla on hiilineutraaliuden kanssa? Energia- ja kylmäliiketoiminnan johtajamme Kari Reunanen syventyy Jaakko Soudunsaaren kanssa jäähdytyksen rooliin hiilineutraaliuden tavoitteen saavuttamisessa podcastissamme. 

Kuuntele jakso tästä

Lue lisää miten kiinteistöstäsi tehdään hiilineutraali klikkaamalla tästä. On aika tehdä merkittäviä valintoja kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa! 


Pyydä tarjous tai lisätietoja jäähdytysratkaisuista

Ota yhteyttä

 
Kimmo Kirstinä
puh. 040 712 7505
kimmo.kirstina@caverion.com


Antti Hänninen
puh. 044 043 3748
antti.hanninen@caverion.com

Kari Reunanen
puh. 040 844 3366
kari.reunanen@huurre.com

 

Referenssit