Modernit AV-järjestelmät ja esitystekniikka yrityksille ja oppilaitoksille

Audiovisuaaliset ratkaisut Caverionilta

Modernit AV-järjestelmät mahdollistavat tehokkaamman työskentelyn niin paikan päällä kuin etänäkin. Esimerkiksi videot ja esitykset voidaan katsoa suuremmilta näytöiltä ja videoneuvottelut sekä luennot onnistuvat vaivatta ympäri maailmaa. 

AV-järjestelmissä tärkeintä on helppokäyttöisyys. Kun käytetään laadukkaita komponentteja ja varmistetaan niiden yhteensopivuus, käyttäjien ei tarvitse tuhlata aikaa miettien, miten näyttö saadaan päälle tai mistä löytyy sopiva kaapeli. 

Pyydä tarjous tai lisätietoja AV-järjestelmistä

AV-järjestelmien integrointi talotekniikkaan mahdollistaa uudenlaiset palvelut

AV-järjestelmiin kuuluvat esimerkiksi näytöt, äänentoistolaitteet, mikrofonit, kamerat ja konferenssijärjestelmät. Niiden oikealla asennuksella varmistetaan, että tilat säilyvät ergonomisina ja siisteinä. 

Perinteisesti AV-järjestelmät on mielletty erilliseksi kokonaisuudeksi muusta talotekniikasta. Kun AV-järjestelmät yhdistetään talotekniikkaan, niitä voidaan hyödyntää entistä monipuolisemmin ja työympäristöstä tulee entistä turvallisempi ja miellyttävämpi. Esimerkiksi näytöt käynnistyvät automaattisesti ja niille voidaan tuoda tietoa vaikkapa tilojen varausasteista tai poistumisreitistä. 

Toteutamme AV-järjestelmät valmiiksi asennettuina niin yksittäisiin neuvotteluhuoneisiin kuin laajempiin koulutustiloihin, auditorioihin ja monitoimitiloihinkin. Täydellisen listan käyttötarpeista löydät tämän sivun lopusta. 

Esitystekniikka 

Yksi tärkeimmistä ja tyypillisimmistä AV-järjestelmien käyttötarkoituksista on esitystekniikka. Autamme sinua valitsemaan tiloihisi sopivat ratkaisut lähtien laadukkaista ja helposti yhdistettävistä näytöistä paikasta riippumattomat kokoukset mahdollistaviin videoneuvottelujärjestelmiin.

Esitystekniikka muuttuu jatkuvasti monipuolisemmaksi ja IT integroituu täysin erilaisiin kuvan- ja äänensiirtojärjestelmiin sekä ohjausjärjestelmiin. Siksi esitystekniikkaa hankitaan yhä useammin palveluna, jolloin voit jättää järjestelmien ylläpidon ja päivityksen meidän harteillemme.

Miksi hankkia AV-järjestelmät Caverionilta? 

  • Toteutamme ratkaisut aina käyttäjälähtöisesti palvelemaan organisaatiosi yksilöllisiä tarpeita ja autamme valitsemaan sopivat järjestelmät
  • Pitkä kokemus, vahva asiantuntemus ja tiukat laatukriteerit varmistavat toimintamme laadun
  • Olemme kiinteistötekniikan asiantuntijoita, joten ratkaisumme integroituu luontevasti kiinteistön muuhun tekniikkaan.

Kaikki AV- ja esitystekniset järjestelmät on mahdollista hankkia myös valmiina pakettina, johon sisältyy ylläpitopalvelu. Näin vastaamme koko järjestelmän toimivuudesta sen elinkaaren ajan ja organisaatiosi ei tarvitse tehdä suuria kertainvestointeja. 

Lue lisää AV-järjestelmien erilaisista käyttömahdollisuuksista:

Neuvottelu- ja kokoustilajärjestelmät
Toteutamme helppokäyttöisiä kokonaisuuksia, joiden avulla palaverin osallistujat voivat keskittyä itse asiaan tekniikan sijaan. 

Opetustilat
Modernit ratkaisumme helpottavat opettajan työtä ja auttavat oppilaita keskittymään opetuksen sisältöön.

Auditorio- ja monitoimitilajärjestelmät
Olipa esityslaite mikä tahansa, auditorio- ja monitoimitilajärjestelmämme mahdollistavat sen helppokäyttöisen yhdistämisen muuhun esitystekniikkaan.

Info-järjestelmät
Info-järjestelmämme tukevat sisäistä ja ulkoista viestintää ja integroituna muuhun talotekniikkaan mahdollistavat tehokkaan tiedonkulun.

Valvomojärjestelmät
Luomme puitteet tarkalle ja tehokkaalle valvomotyöskentelylle, jossa tarvittavat tiedot ovat aina helposti näkyvissä.  

Yleisäänentoisto- ja hätäkuulutusjärjestelmät
Talotekniikkaan integroidut äänentoistojärjestelmämme varmistavat viestin perille menon tilanteessa kuin tilanteessa.

Konferenssijärjestelmät
Mikrofoni- ja äänestysjärjestelmämme takaavat, että kokous etenee sujuvasti asialistan mukaan.

Luentojen tallennusjärjestelmät
Integroimme ohjelmalähteet, kamerat ja mikrofonit yhteen, jotta luentokonaisuuden tallentaminen ja lähettäminen verkon yli onnistuu vaivatta. 

Videoneuvottelujärjestelmät
Mahdollistamme sekä laadukkaat videoneuvottelut kiinteillä järjestelmillä että paikasta riippumattoman ryhmätyöskentelyn ohjelmistopohjaisilla ratkaisuilla. 


Hansel-puitesopimuskumppani

Caverion on Hansel puitesopimustoimittaja AV-tuotteissa ja palveluissa 6/2020 asti


Pyydä tarjous tai lisätietoja

Ota yhteyttä

Myyntipäälliköt:
Petri Markkula
puh. 050 348 4810
petri.markkula@caverion.com

Markku Mäki
puh. 0400 624 524
markku.maki@caverion.com

Seppo Rintaluoma
puh. 050 434 4825
seppo.rintaluoma@caverion.com

Juhana Kari
puh. 0400 661 413
juhana.kari@caverion.com