AVMI valitsi Caverionin ensisijaiseksi yhteistyökumppanikseen Suomessa

 

 Caverion on läpi hankkeen ollut erittäin ammattitaitoinen ja toiminut ennakoivasti, sekä todella auttanut hankkeen toteutumisessa. Kiitokset ja arvostukseni heille, olen ehdottomasti sitä mieltä, että teemme yhteistyötä myös tulevissa hankkeissa.  

Matt Johnson, AVMI:n projektipäällikkö

Tavoitteet

  • Paikallinen yhteistyökumppani erinomaisen palvelutason ja vasteaikojen ylläpitämiseksi
  • AV-ratkaisujen käyttöönotto nopeasti vaadituissa mittakaavoissa liiketoimintojen muutosten mahdollistamiseksi
  • Osaavat asiantuntijat ensisijaisena yhteistyökumppanina Suomessa
AV-laitteistoa
Auditoriossa käytössä olevat AV-laitteet

Ratkaisu

  • Valikoiduimme englantilaisen AV-integraattori AVMI:n ensisijaiseksi yhteistyökumppaniksi Suomessa. Yhteistyö AVMI:n kanssa koskee AV –järjestelmiä ja niihin liittyviä huoltotehtäviä.
  • Tarjoamme AVMI:lle apua heidän yritysasiakkaidensa laitteistojen ylläpidossa ja huollossa. Vikailmoituksen seurauksena huoltajamme selvittää tilanteen yritysasiakkaan luona paikanpäällä, jolloin tuloksena on käyttäjän kannalta mahdollisimman helppo ja sujuva palvelukokemus.
  • Ammattitaitoiset ja osaavat asiantuntijamme avustivat AVMI:n uudiskohteen asennustöissä sekä jakoivat asiantuntijuuttaan uudiskohteeseen tutustuessa ja kartoituksessa.

AVMI on englantilainen, vuonna 1990 perustettu yksi maailman johtavista  AV-integraattori yrityksistä. Vuonna 2020 AVMI siirtyi Kinly:n alle.

 

Haluaisitko kuulla lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Katso myös

 

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin