Huolettomat neukkaripaketit

Iso kuva, loistava ääni

Etäpalaverit ovat arkipäivää suurimmassa osassa yrityksiä. Modernista neuvotteluhuoneesta löytyykin esitystekniikkaa, jonka avulla kaikki halukkaat pääsevät mukaan kotoa, toiselta toimistolta tai vaikkapa kävelylenkiltä. 

Yritysten ja organisaatioiden ei kuitenkaan enää tarvitse sitoa pääomaansa suurina kertasijoituksina AV-laitteiden uusimiseen. Kun hankit AV-laitteet palvelumallilla, raudan sijaan maksat siitä tärkeimmästä, eli itse esitystekniikasta, jonka toimivuudesta vastaa palveluntarjoaja. Saat neukkariisi sopivan paketin esitystekniikkaa valmiiksi asennettuna – sitten vain kokoustamaan!

Näin päivität neukkarisi nykyaikaan

Olemme koostaneet alle suosituimmat neukkariratkaisujen paketit, jotka sopivat useimpiin neuvottelutiloihin. Valitse omiin tarpeisiisi sopiva neukkaripaketti, täytä tietosi lomakkeelle ja lähetä se. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian sopiaksemme asennus- ja toimitusajasta kanssasi. Näin helppoa se on!

 
Neukkarin peruspaketti

Palaverien peruspaketti kaapelilla

Tämä paketti varmistaa, että kokoukset sujuvat mutkattomasti ja esitykset näkyvät viimeistä yksityiskohtaa myöten. Kytket vain kaapelin tietokoneeseen ja se yhdistyy seinällä komeilevaan ammattilaisnäyttöön. Isolta näytöltä näet kokouksen osanottajat paremmin ja esityksesi näyttävät uskomattoman hyvältä. Ääni palavereissa kulkee oman tietokoneesi mikrofonin ja kaiuttimien kautta. Palaverin loputtua vain irroitat kaapelin tietokoneestasi ja näyttö sammuu automaattisesti. Kätevää, vai mitä? Paketti soveltuu 4–20 henkilön neuvottelutiloihin.

Vaivaton peruspaketti sisältää:

 • tilasi mukaan mitoitetun ammattinäytön
 • seinätelineen
 • HDMI-kaapelin ja adapterirenkaan, jonka avulla lähes kone kuin kone saadaan liitettyä näyttöön (HDMI, miniDisplayPort, USB-C)
 • näytön viereen asennettavan koukun kaapelille
 • laitteiden asennuksen
 • ylläpidon 36 kk:n ajan

Hinta alkaen 28 € / kk*

Tilaa neukkarin peruspaketti täältä

Paketin hinta määrittyy neuvotteluhuoneen koon mukaan:

2 henkilöä, 32” näyttö: 28 €/kk
2–4 henkilöä, 43” näyttö: 36 €/kk
4–6 henkilöä 49”–50” näyttö: 39 €/kk
6–8 henkilöä 55” näyttö: 45 €/kk
8–10 henkilöä 65” näyttö: 58 €/kk
10–12 henkilöä 75” näyttö: 73 €/kk
12–14 henkilöä 86” näyttö: 106 €/kk
4–20 henkilöä 98” näyttö: 308 €/kk 
Langaton neukkaripaketti

Langaton kokouspaketti video soundbarilla

Kuuluuko ääni, näkyykö kuva? No kyllä! Tähän pakettiin kuuluva video soundbar pitää huolen, että jokainen kokoukseen osallistuja näkyy ja kuuluu Teamsiin, Zoomiin, Meetsiin tai mihin tahansa. Video soundbarin kameraan mahtuvat kaikki kokoustilassa olijat ilman tuolileikkejä ja sen mikrofonin ja kaiuttimien ansiosta kokousten äänentoisto kohoaa uudelle tasolle. Neukkarissa saatte ihailla ammattilaisnäytön korkeaa kuvanlaatua, ja kaikki tapahtuu vieläpä täysin langattomasti. Kytket vain lähettimen tietokoneeseen, painat nappia ja kuva ilmestyy näytölle. Paketti soveltuu 4–20 henkilön neuvottelutiloihin.

Huoleton etäneuvottelupaketti sisältää:

 • tilasi mukaan mitoitetun ammattinäytön
 • seinätelineen
 • laadukkaan video soundbarin joka sisältää kameran, kaiuttimet ja mikrofonin
 • langattoman, helppokäyttöisen esitysratkaisun
 • laitteiden asennuksen
 • ylläpidon 36 kk:n ajan

Hinta alkaen 128 €/kk*

Tilaa langaton kokouspaketti täältä

Paketin hinta määrittyy neuvotteluhuoneen koon mukaan:

2 henkilöä, 32” näyttö: 128 €/kk
2–4 henkilöä, 43” näyttö: 136 €/kk
4–6 henkilöä 49”–50” näyttö: 139 €/kk
6–8 henkilöä 55” näyttö: 145 €/kk
8–10 henkilöä 65” näyttö: 158 €/kk
10–12 henkilöä 75” näyttö: 173 €/kk
12–14 henkilöä 86” näyttö: 206 €/kk
4–20 henkilöä 98” näyttö: 408 €/kk

 

 
 

Miten laitteet palveluna -malli toimii?

Laitteet palveluna -mallissa maksat esitystekniikasta kiinteän kuukausimaksun sen sijaan, että sinun tarvitsisi tehdä isoa kertainvestointia ja hankkia laitteita omaksi. Laitteiden omistus säilyy koko sopimuskauden ajan Caverionilla, eivätkä laitteet rasita yrityksesi tasetta.

Laitteiden lisäksi palvelu sisältää myös huollon ja ylläpidon. Jos jokin laite sattuisi vioittumaan, voit vain soittaa meille ja tulemme hakemaan hajonneen laitteen ja tuomme uuden tilalle. Normaaliin takuuseen verrattuna palvelusopimus turvaa laitteiden häiriöttömän toiminnan pidemmäksi aikaa. 

 

Neukkaripakettien ehdot 

 • *Caverionin palvelusopimuksen kesto on minimissään 36kk, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana.
 • Näytön takana tai sen läheisyydessä 2 metrin säteellä tulee olla pistorasia. Mahdolliset kaapelointityöt ja -tarvikkeet toteutetaan erillisveloituksella.
 • Tilan seinän tulee kestää näytön kiinnitys. Mahdolliset seinän vahvistustyöt tehdään erillisveloituksella. Mikäli seinä on puuta, betonia tai tiiltä, se yleensä kestää näytön kiinnityksen ilman erillisiä vahvikkeita. 
 • Vahvistus käytännössä: n. näytön kokoinen vanerilevy kiinnitetään seinään ja siihen ruuvataan seinäteline.  Vahvistustyön kustannus on alkaen 150 €.
 • Tarjous voimassa Manner-Suomessa.