Microsoft Flux -yhteisötyötila sopii start up -yrityksille ja muille teknologiasta kiinnostuneille

 

500m2
Yhteistyötilassa vierailee
viikoittain jopa 700 kävijää

Teknologia
Tilaan asennettiin kuusi
85" 4K-ammattinäyttöä,
jotka sopivat hyvin
vaativiinkin tilanteisiin 

 Caverionin asiantuntijoiden kanssa työskentely oli alusta asti joustavaa ja projektisuunnittelu sujui vaivattomasti. Annoimme speksit ja saimme käytännössä Avaimet käteen -ratkaisun.  

Denis Cepun, Co-founder, Microsoft Flux

 

Tavoitteet

  • toteuttaa helppokäyttöinen ja uniikki tilaratkaisu, joka toimii kohtaamispaikkana kaikille startupeista ja teknologiasta kiinnostuneille niin, että huomioon otetaan yli 100 vuotiaan jugendtalon arkkitehtuuri
  • teknologisten ratkaisujen tuli sopia vaativaankin tarpeeseen, mutta saumattomasti myös satunnaisten kävijöiden käytössä sekä kestää normaalia toimistotilaa suurempia kävijämääriä.
Woman checking her phone.jpg
Caverion people collaborating around a table in Stockholm Sweden.jpg

Ratkaisut

  • Suunnittelun lähtökohtana oli käyttäjälähtöisyys, sillä tilassa vierailee jopa 700 kävijää, joista suurin osa on satunnaisia vierailijoita. Asennustyöt kestivät 1,5 kuukautta.
  • Teknologiset ratkaisut suunnittelimme intuitiivisiksi ja eri käyttöjärjestelmien kanssa yhteensopiviksi
  • Varustelimme yhteisötyötilan kuudella 85-tuumaisella 4K-näytöllä, jonka lisäksi tiloista löytyy ryhmätyöskentelyyn tarkoitetut 55-tuumainen Microsoft Surface Hub -kosketusnäyttö ja 4K-kuvansiirtojärjestelmä. Järjestelmän ohjaus tapahtuu tiloihin varta vasten räätälöidyillä ohjausnäyttöpaneeleilla
  • Uudistimme tilan sähköt ja kaapeloinnin kokonaan ja upotimme ne rakenteisiin sisustusarkkitehdin suunnitelmien mukaisesti, jotta ylimääräinen teknologia ja johdot saatiin katseilta piiloon
  • Laitteet resetoituvat joka yö ja tasojen siisteydestä pitää huolta pöytäkaivoratkaisu, johon kaapelit saa kelattua pois näkyvistä. Siistit, modernit ja huoltovarmat tilat kannustavat myös kävijöitä pitämään huolta työympäristöstä.

Microsoft Flux -yhteisötyötila Helsingin Korkeavuorenkadulla on ihanteellinen kohtaamispaikka start up -yrityksille ja muille teknologiasta kiinnostuneille. Tilassa käy viikoittain jopa 700 teknologiasta kiinnostunutta vakikävijää ja vierailijaa työskentelemässä, verkostoitumassa ja kouluttautumassa.

 

 Vaikka meillä oli tiukat vaatimukset ja suunnitelmat muuttuivat matkan varrella, kaikki sujui silti joustavasti ja aikataulussa. Positiivinen fiilis jäi siitä, että Caverion teki sen mitä lupasi ja joskus jopa vähän extraa. Oli hienoa tulla työmaalle ja huomata, että työlistalla olevat asiat oli jo hoidettu pois alta.  

Denis Cepun, Co-founder, Microsoft Flux

 

Haluaisitko kuulla lisää?

Ota yhteyttä

 

Katso myös

 

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin