Ilmanvaihto- ja ilmastointiratkaisuja monipuolisesti kiinteistöihin ja teollisuuteen

Ilmastointi_caverion


Ilmanvaihto- ja ilmastointiratkaisumme kattavat perinteisen LVI:n lisäksi eri teollisuudenaloille räätälöidyt erityisratkaisut. Ilmanvaihto käsittää raitisilmaratkaisut sekä sisäilman kierrätysratkaisut. Käytetyt tekniikat vaihtelevat ilmanvaihtokanavista ja IV-koneista edistyneisiin puhdastiloihin ja teollisuuden ilmankäsittelyratkaisuihin.

Ilmastoinnilla tarkoitetaan tavallisesti ratkaisuja, joilla muutetaan ilman kosteutta ja lämpötilaa miellyttävämmän sisäilman aikaansaamiseksi. Käytetyt tekniikat käsittävät esimerkiksi ilmastointilaitteita, lämpöpumppuja, lämmönvaihtimia ja lämmöntalteenottojärjestelmiä.

Nykyaikaisten kiinteistöteknisten palvelujen laadun mittareita ovat lämpö-, vesi- ja viemäröintitekniikan ohella tehokas ilmanvaihto sekä miellyttävä sisäilmasto. Meidän asiantuntemuksemme ja referenssimme tällä alueella ovat erittäin laajat.

Ilmanvaihdon säätäminen voidaan toteuttaa etänä.

Toimitamme ja asennamme ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmiä monenlaisiin kiinteistöihin

Olemme asentaneet ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmiä kaikentyyppisiin kiinteistöihin: toimistoihin, hotelleihin, kauppakeskuksiin, lentoasemille, messukeskuksiin, urheiluhalleihin, sairaaloihin sekä laboratorio- ja puhdastilaprojekteihin ja luonnollisesti myös lukemattomiin teollisuus- ja tuotantolaitosympäristöihin. Toimitamme ja asennamme myös erilaisia lämmöntalteenottojärjestelmiä sekä kemiallisia ilmanpuhdistusjärjestelmiä.

Viranomaiset ovat asettaneet tiettyjä vaatimuksia töiden suorittamiselle, jotta voidaan olla varmoja työn ammattimaisesta laadusta. Työntekijöillämme on viranomaisten näille töille edellyttämät luvat ja pätevyydet.

Etähallinnan avulla energiatehokkuutta ja mielenrauhaa

Etähallinnan 24/7-palvelu koskee myös ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmiä. Etähallinta Caverionin etähallintakeskuksesta mahdollistaa kiinteistöteknisten prosessien energiatehokkaamman valvonnan. Etähallintakeskuksessa toimivat ammattitaitoiset asiantuntijat, jotka valvovat taloteknisten järjestelmien toimintaa ja voivat jopa testata ja säätää prosesseja vikatilanteissa etähallinnan avulla.

Tiesitkö, että 90 % hälytyksistä voidaan ratkaista etähallinnalla?
Tutustu etähallintapalveluihimme

Etähallintakeskuksemme toimii yhteistyössä HelpDeskimme kanssa, joka kirjaa asiakkailta tulevat palvelupyynnöt. Yhdessä nämä toiminnot muodostavat Caverionin asiakaspalvelukeskuksen, joka vastaa sopimusasiakkaiden yhteydenottoihin 24/7, kaikkina viikonpäivinä kellon ympäri.

Lue lisää asiakkaillemme suunnatusta 24h HelpDesk -palvelusta

Tutustu etähallinnan hyötyihin videolla

Ilmanvaihtojärjestelmiä monipuolisesti


Teollisuuden ilmanvaihto
Toimitamme tehtaiden, tuotantolaitosten, tehtaiden konesalien olosuhteisiin kohdekohtaisesti parhaiten soveltuvaa ilmastointia. Hoidamme mielellämme kokonaisuuden alusta loppuun suunnitteluineen, mitoituksineen, asennuksineen sekä käyttöönoton jälkeisen huollon ja ylläpidon.

Puhdastilojen ilmanvaihto
Caverionilla on vahva kokemus puhdastilojen ilmanvaihdon suunnittelusta, asennuksista, liitännöistä, käyttöönotoista ja validoinneista. Toimitamme puhdastilaratkaisuja biotieteeseen, elektroniikkateollisuuteen ja sairaaloihin avaimet käteen -periaatteella. Teemme puhdastiloihin myös sammutusratkaisuja, prosessiratkaisuja, sähköistyksiä yms. 

Kustannus- ja energiatehokkaita  ilmanvaihtojärjestelmiä


Poistoilmalämpöpumput
Järjestelmällämme voidaan pienentää rakennuksen energiakustannuksia merkittävästi ja näin pienentää hiilijalanjälkeä. Järjestelmässä käytettävä tekniikka on toimintavarmaa ja vuosien saatossa hyväksi havaittua ja rakennuksen vanhaa kanavointia ja puhaltimia voidaan hyödyntää. 
Palveluihimme kuuluvat myös järjestelmien suunnitteluelinkaarihankeprojektien toteutus sekä tekniset huollot ja kunnossapidot.

SmartClima - Lämmitys ja jäähdytyssäteilijä
SmartClima on ilmanvaihdolla ja valaistuksella varustettu lämmitys- ja jäähdytyssäteilijä, jolla hallitaan tilojen sisäilmaolosuhteet vedottomasti ja turvallisesti niin, että käyttäjä ei sitä huomaa. Valaistus, lämmitys, jäähdytys, ilmanvaihto ja tarvittava muu talotekniikka on integroitu yhdeksi talotekniikkamoduuliksi. Kokonaisuus on suunniteltu kustannustehokkaaksi ja elinkaariystävälliseksi.

Luxcool
LuxCool on talotekniikkaelementti, johon on yhdistetty kaikki toimistotiloissa tarvittava talotekniikka. Näin saadaan aikaan kompakti ja kustannustehokas ratkaisu. LuxCool soveltuu erinomaisesti sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Koska talotekniikkaelementtiin sisältyy kaikki tilassa tarvittava tekniikka, on esimerkiksi väliseinien lisääminen mahdollista pienillä talotekniikan muutoksilla.

Kiinnostuitko? Jätä meille yhteydenottopyyntö alta niin palaamme mahdollisimman pian!


Pyydä tarjous tai lisätietoja

Referenssit