Ilmanvaihto ja ilmastointi

Ilmanvaihto- ja ilmastointiratkaisumme kattavat perinteisen LVI:n lisäksi eri teollisuudenaloille räätälöidyt erityisratkaisut. Ilmanvaihto käsittää raitisilmaratkaisut sekä sisäilman kierrätysratkaisut. Käytetyt tekniikat vaihtelevat ilmanvaihtokanavista ja IV-koneista edistyneisiin puhdastiloihin ja teollisuuden ilmankäsittelyratkaisuihin. Ilmastoinnilla tarkoitetaan tavallisesti ratkaisuja, joilla muutetaan ilman kosteutta ja lämpötilaa miellyttävämmän sisäilman aikaansaamiseksi. Käytetyt tekniikat käsittävät esimerkiksi ilmastointilaitteita, lämpöpumppuja, lämmönvaihtimia ja lämmöntalteenottojärjestelmiä.

Nykyaikaisten kiinteistöteknisten palvelujen laadun mittareita ovat lämpö-, vesi- ja viemäröintitekniikan ohella tehokas ilmanvaihto sekä miellyttävä sisäilmasto. Meidän asiantuntemuksemme ja referenssimme tällä alueella ovat erittäin laajat.  

Palvelua monenlaisiin kiinteistöihin

Olemme asentaneet ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmiä kaikentyyppisiin rakennuksiin: toimistoihin, hotelleihin, kauppakeskuksiin, lentoasemille, messukeskuksiin, urheiluhalleihin, sairaaloihin sekä laboratorio- ja puhdastilaprojekteihin ja luonnollisesti myös lukemattomiin teollisuus- ja tuotantolaitosympäristöihin. Toimitamme ja asennamme myös erilaisia lämmöntalteenottojärjestelmiä sekä kemiallisia ilmanpuhdistusjärjestelmiä.

Viranomaiset ovat asettaneet tiettyjä vaatimuksia töiden suorittamiselle, jotta voidaan olla varmoja työn ammattimaisesta laadusta. Työntekijöillämme on viranomaisten näille töille edellyttämät luvat ja pätevyydet.

Etävalvonnan avulla energiatehokkuutta

Valvomomme 24/7-palvelu koskee myös ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmiä. Etävalvonta ja -ohjaus Caverionin kiinteistövalvomosta mahdollistaa kiinteistöteknisten prosessien energiatehokkaamman valvonnan. Valvomossa toimivat ammattitaitoiset insinöörit, jotka valvovat taloteknisten järjestelmien toimintaa ja voivat jopa testata ja säätää prosesseja vikatilanteissa etäyhteyden avulla.

Valvomomme toimii yhteistyössä puhelinpalvelumme kanssa, joka kirjaa asiakkailta tulevat palvelupyynnöt. Yhdessä nämä toiminnot muodostavat Caverionin asiakaspalvelukeskuksen, joka vastaa sopimusasiakkaiden yhteydenottoihin kaikkina viikonpäivinä, kellon ympäri.


Pyydä tarjous tai lisätietoja

Ilmanvaihto ja ilmastointi

Referenssit