Caverion Drive -kiinteistönhallintajärjestelmä


Caverion Drive -kiinteistönhallintajärjestelmä

Kiinteistöjen digitalisaation ydin

Digitalisaatio mahdollistaa läpinäkyvämmän kiinteistönhallinnan, paremman käyttäjäkokemuksen, energiatehokkaammat kiinteistöt ja paremmat olosuhteet.

Caverion Drive integroi kaikki kiinteistön toiminnot helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi: tilat, olosuhteet, turvallisuus, ympäristö, energiatehokkuus, ylläpito ja kustannukset. Näin kiinteistössä ei tule turhia päällekkäisiä toimintoja, ja kiinteistönhallinta tehostuu. 

Katso video ja tutustu Caverion Driveen!

Miksi Caverion Drive -kiinteistönhallintajärjestelmä?

Teknisten järjestelmien, laitteiden ja sensoreiden määrä ja monimutkaisuus kiinteistöissä ovat jatkuvassa kasvussa. Jos järjestelmiä ei hallita yhtenä kokonaisuutena, niiden välille voi syntyä erilaisia ristiriitoja. Tyypillinen esimerkki on ylimääräinen energiankulutus, kun kiinteistöä samaan aikaan lämmitetään ja jäähdytetään. 

Caverion Drive kerää yhteen tiedot eri järjestelmistä, kuten valaistus, energia, paloilmoittimet, kulunhallinta, savunpoistojärjestelmät, kamerajärjestelmät, rikosilmoitinjärjestelmät.

 

Kun kaikkien näiden järjestelmien data kulkee yhden järjestelmän kautta, järjestelmiä voidaan ohjata yhtenä kokonaisuutena. Caverion Driven web-pohjainen käyttöliittymä mahdollistaa esimerkiksi olosuhteiden ja energiankulutuksen helpon analysoinnin ja optimoinnin.

Caverion Driven keräämää tietoa voidaan toki käyttää myös esimerkiksi kiinteistön kustannusten läpinäkyvämpään seurantaan Caverion SmartView -asiakasportaalin kautta ja kiinteistön olosuhteiden todentamiseen kiinteistön käyttäjille. Luonnollisesti samaa tietoa voidaan tehokkaasti jakaa myös huollon ja kunnossapidon käyttöön.


drive-illustration_update

Kiinteistönhallintajärjestelmä tuo säästöjä ja näkyvyyttä

drive-kuvitukset_energiansaasto

Energiansäästö 


Caverion Drive auttaa pienentämään kiinteistön energiakustannuksia ja hiilijalanjälkeä mm. mahdollistamalla ilmanvaihdon ja valaistuksen älykkäämmän ohjauksen. 

drive-kuvitukset_olosuhteet

Olosuhteet 


Kiinteistön olosuhteet, esimerkiksi sisäilman laatu, ovat paremmin todennettavissa, valvottavissa ja optimoitavissa kun olosuhteisiin vaikuttavia järjestelmiä ohjataan yhdestä järjestelmästä.

drive-kuvitukset_valmiina-tulevaan

Valmiina tulevaan 


Avoimiin ja tietoturvallisiin rajapintoihin perustuva ratkaisu luo pohjan uusille digitaalisille ratkaisuille.  


Miten pääsen eteenpäin?

Ota yhteyttä Caverionin asiantuntijoihin joko suoraan tai alla olevan lomakkeen kautta. Esittelemme mielellämme järjestelmän toimintaa ja keskustelemme sen soveltuvuudesta kiinteistöösi.

Ota yhteyttä

Heikki Oksa
Liiketoimintapäällikkö
puh. 050 065 7958
etunimi.sukunimi@caverion.com

Pyydä tarjous tai lisätietoja

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä.

Kiinteistöjen digitalisaatio -opas