Koulutus

Hyödynnämme laaja-alaista kokemustamme koulukiinteistöistä, jotta voimme tarjota sinulle taloudellisesti, teknisesti ja toiminnallisesti parhaat tilaratkaisut, jotka takaavat myös työtehokkuuden ja viihtyisät olosuhteet ympärivuotiseen käyttöön. 

Yhteistyössä julkisen sektorin asiantuntijoiden, opettajien ja henkilökunnan kanssa varmistamme, että koulurakennukset ja opetustilat, kuten päiväkodit, koulut ja liikuntatilat ovat toimivia, turvallisia ja kustannustehokkaita. Tuemme asiakkaitamme luomaan oppimisympäristöjä, joissa olosuhteet ovat oppilaiden ja opettajien kannalta parhaat mahdolliset, myös sisäilman osalta. Vanhenevia tiloja voi myös modernisoida vastaamaan nykypäivän tarpeisiin ja mukautumaan jopa tulevaisuuden vaatimuksiin.  

Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme koulurakennuksille varmistaa 

 • Hyvän sisäilman suurellekin joukolle oppilaita, opettajia ja muita kiinteistössä työskenteleviä henkilöitä  

 • Toimivan ja joustavan oppimisympäristön, mukaan lukien nopeat kuituverkkoyhteydet, edistyneet audiovisuaaliset järjestelmät ja automaattisesti säädettävän LED-valaistuksen 

 • Kiinteistöjen reaaliaikaisen valvonnan ja hallinnoinnin  

 • Ammattimaisen kunnossapidon, mikä takaa tilojen käytettävyyden, käyttömukavuuden ja kustannustehokkuuden   

 • Paremman energiatehokkuuden, josta seuraa huomattavia säästöjä kunnalle tai kaupungille   

Katso video Huhtasuon koulu- ja päiväkotikeskuksesta – poikkeuksellisen edistyksellisestä koulukiinteistöstä, jossa käyttäjien tarpeet on otettu kaikin tavoin huomioon modernissa talotekniikassa. Lue lisää elinkaarihankkeet- ja palvelut -konseptistamme. 

Kokonaisvastuu kouluista ja muista koulukiinteistöistä 

Caverion voi vastata koulujen ja muiden koulukiinteistöjen kaikkien teknisten järjestelmien ja ratkaisujen suunnittelusta, toteuttamisesta, toiminnasta ja kunnossapidosta.  

Saat kaikkiin tarpeisiisi luotettavaa ja avointa tiedonkulkua yhdeltä palveluntarjoajalta yhteyshenkilösi kautta. Olemme luotettava ja vakavarainen kumppani, joka tarjoaa laaja-alaista osaamista ja pitkäaikaista sitoutumista. 

Tarjoamme asiakkaillemme kilpailukykyisiä prosesseja ja konsepteja kiinteistöjen optimointiin ja hallintaan. Asiantuntijamme hyödyntävät digitalisaation tuomia mahdollisuuksia luodessaan inspiroivia ja yksilöllisiä oppimisympäristöjä. 

Referenssejä

public_education_students


Ota yhteyttä

Pyydä meiltä tarjous tai lisätietoja.

Yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä

  Edut asiakkaalle

 • Optimaalisesti toimivat julkisen sektorin koulukiinteistöt 

 • Ammattitaitoinen tekninen huolto ja kunnossapito, joka takaa julkisten kiinteistöjen arvon säilymisen 

 • Ratkaisut, jotka takaavat häiriöttömän toiminnan digitalisoituvassa yhteiskunnassa 

 • Elinkaariajattelu: pienemmät kustannukset, energiankulutus ja riskit    

 • Kestävän kehityksen huomioon ottaminen 

 • Ympärivuorokautiset HelpDesk- ja etävalvomopalvelut