Due Diligence -palvelumme avuksesi

Kiinteistojen due diligence -palvelut


Due Diligence -palvelujemme avulla realistisen ja tarkan analyysin kiinteistöjesi tekniikan, palveluiden ja energiatehokkuuden nykytilanteesta ja tulevaisuuden tarpeista.

Technical Due Diligence -palvelut

Technical Due Diligence -raportin avulla saat realistisen kuvan kiinteistösi teknisestä nykytilasta ja tulevaisuuden korjaustarpeista.

TDD-palvelu sisältää kiinteistön teknisen tilan arvioinnin ja korjaustarpeiden selvittämisen talotekniikan jokaiselta osa-alueelta. 

Palveluun kuuluu lyhyen ja pitkän aikavälin korjaustarpeiden kartoitus ja alustavien kustannusarvioiden laadinta. Raportin laatii talotekniikan asiantuntija ja siinä varmistetaan myös talotekniset viranomaistarkastukset.

Service Due Diligence -palvelu

Service Due Diligence -raportista saat realistisen kuvan kiinteistösi palveluiden nykylaadusta ja palvelusopimusten kehitysmahdollisuuksista. Palvelun avulla voit esimerkiksi luoda suoraviivaisemman haltuunottoprosessin. 

SDD-palvelussa käymme läpi hankintapalveluiden palvelusopimukset ehtoineen ja luomme kiinteistöstrategiasi tueksi kohteen toimenpidesuunnitelman. 

Energy Efficiency Due Diligence -palvelu

Energy Efficiency Due Diligence -palvelun avulla saat selkeän kuvan kiinteistöjesi energiatehokkuudesta ja potentiaalisesti energiansäästömahdollisuuksista. Näin pitkän tähtäimen korjaussuunnittelu helpottuu.

EEDD-palveluun kuuluu kohdekatselmus, jossa käydään läpi kiinteistöittäin energiankulutukset. Katselmuksien perusteella luomme energiansäästösuunnitelman, johon kuuluu kustannusarvio toimenpidesuunnitelmalle. Kustannusarvio sisältää laatimasi tuottovaatimuksen mukaiset takaisinmaksuaikojen laskelmat. 

Matalan investoinnin toimenpiteet voidaan halutessasi havainnollistaa ja jalkauttaa jo Due Diligence -vaiheessa.

Kiinnostuitko? Jätä meille yhteydenottopyyntö alta niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!


Pyydä tarjous tai lisätietoja

Referenssimme