SmartView tehostaa PostNordin kiinteistöjen toimintaa

 

SmartView
kokoaa yhdelle alustalle kaikki
kiinteistöjohtamiseen tarvittavat toiminnot

Energianhallinnan
seuranta onnistuu asiakkaalle
mukautetun ohjausnäkymän kautta

 Aloitamme mielellämme pitkäaikaisen yhteistyön. Caverion SmartView tarjoaa meille jo nyt reaaliaikaisen näkymän kiinteistöjemme olosuhteisiin ja aktiviteetteihin, mikä parantaa läpinäkyvyyttä.  

Christian Göttsche, PostNordin Facility Manager

Tavoitteet

  • PostNordin tavoitteena on yksinkertaistaa prosesseja ja helpottaa työntekijöiden toimintaa ottamalla käyttöön digitaalinen huoltokirja työtilausten käsittelyä varten.
  • Hyvin sujuneen kiinteistöhuollon yhteistyön ja kumppanuuden ansiosta valikoiduimme toimittamaan tämän järjestelmän.
  • PostNordin kumppanivalinnassa ratkaisevia asioita olivat meidän hyvä tekninen osaaminen ja kyky tarjota yhdenmukaisia, kestävän kehityksen mukaisia palveluita Pohjoismaissa.
PostNordin toimistokiinteistö
PostNordin toimistorakennus

Ratkaisut

  • Caverion SmartView –portaalissa yksi alusta kokoaa yhteen kaikki kiinteistöjohtamiseen tarvittavat toiminnot. Avasimme PostNordille digitaalisen huoltokirjan, jossa he voivat säilyttää ja laatia huoltosuunnitelmia, työ- ja palvelutilauksia, dokumentteja sekä raportteja.
  • Dokumenttipankki tuo turvallisuutta ja selkeyttä, sillä kaikki dokumentit ovat tallennettu yhteen paikkaan. Dokumentaatio, raportointi ja hallinnolliset tehtävät helpottuvat, sillä aika ei mene materiaalien etsimiseen.
  • Kestävä kehitys on strateginen painopistealue myös PostNordille, ja SmartView’n käyttö mahdollistaa heille kiinteistöjensä energianhallinnan seuraamisen. Mukautettavan ohjausnäkymän kautta PostNord pysyy ajan tasalla tärkeimmistä energiankulutuksen mittareista.
  • SmartView-portaalin käyttöönotto on tuonut helpotusta PostNordin henkilökunnan arkeen ja läpinäkyvyys on vahvistanut luotettavuutta kumppanuuteen.

Haluatko nähdä, miten Caverion SmartView käytännössä toimii? Haluatko vinkkejä sen hyödyntämiseen omassa kiinteistössäsi? Esittelemme mielellämme Caverion SmartView:n toimintaa sinulle demotapaamisessa. 

Lue lisää

 

Haluaisitko kuulla lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

 

Katso myös