SmartView tehostaa PostNordin kiinteistöjen toimintaa

 

Tavoitteena
hiilineutraalius vuoteen 2030 mennessä

Kuvassa energia-ikoni.

Energianhallinnan
seuranta onnistuu asiakkaalle
mukautetun ohjausnäkymän kautta

Kuvassa uusiutuva energia-ikoni.

1700 MWh vuosisäästö
vastaa 85 sähkölämmitteisen omakotitalon vuosittaista kulutusta

 Aloitamme mielellämme pitkäaikaisen yhteistyön. Caverion SmartView tarjoaa meille jo nyt reaaliaikaisen näkymän kiinteistöjemme olosuhteisiin ja aktiviteetteihin, mikä parantaa läpinäkyvyyttä.  

Christian Göttsche, PostNordin Facility Manager

Tavoitteet

  • PostNordin tavoitteena on yksinkertaistaa prosesseja ja helpottaa työntekijöiden toimintaa ottamalla käyttöön digitaalinen huoltokirja työtilausten käsittelyä varten.
  • Hyvin sujuneen kiinteistöhuollon yhteistyön ja kumppanuuden ansiosta valikoiduimme toimittamaan tämän järjestelmän.
  • PostNordin kumppanivalinnassa ratkaisevia asioita olivat meidän hyvä tekninen osaaminen ja kyky tarjota yhdenmukaisia, kestävän kehityksen mukaisia palveluita Pohjoismaissa.
PostNordin toimistokiinteistö
PostNordin toimistorakennus

Ratkaisut

  • Caverion SmartView –portaalissa yksi alusta kokoaa yhteen kaikki kiinteistöjohtamiseen tarvittavat toiminnot. Avasimme PostNordille digitaalisen huoltokirjan, jossa he voivat säilyttää ja laatia huoltosuunnitelmia, työ- ja palvelutilauksia, dokumentteja sekä raportteja.
  • 24h Kiinteistö-HelpDesk tekee vika- ja palvelupyyntöjen ilmoittamisesta helppoa ja nopeaa. Pyynnöt kirjataan SmartViewhun, josta asiakas voi seurata töiden etenemistä reaaliajassa.
  • Vastaamme kokonaisvaltaisesti PostNordin kiinteistöjen taloteknisistä huolloista, kunnossapidosta ja kiinteistöhuollosta. Tuotamme PostNordille myös etähallinta- ja valvomopalvelut. Etähallinta- ja valvomopalvelu vähentävää tarvetta päivystys- ja huoltokäynneille ja varmistavat kiinteistöjen häiriöttömän toiminnan.
  • Dokumenttipankki tuo turvallisuutta ja selkeyttä, sillä kaikki dokumentit ovat tallennettu yhteen paikkaan. Dokumentaatio, raportointi ja hallinnolliset tehtävät helpottuvat, sillä aika ei mene materiaalien etsimiseen.
  • Kestävä kehitys on strateginen painopistealue myös PostNordille, ja SmartView’n käyttö mahdollistaa heille kiinteistöjensä energianhallinnan seuraamisen. Mukautettavan ohjausnäkymän kautta PostNord pysyy ajan tasalla tärkeimmistä energiankulutuksen mittareista. Seurannan avulla, PostNord voi vähentää energiankulutustaan ja puuttua mahdollisiin energiapiikkeihin.
  • SmartView-portaalin käyttöönotto on tuonut helpotusta PostNordin henkilökunnan arkeen ja läpinäkyvyys on vahvistanut luotettavuutta kumppanuuteen.

Haluatko nähdä, miten Caverion SmartView käytännössä toimii? Haluatko vinkkejä sen hyödyntämiseen omassa kiinteistössäsi? Esittelemme mielellämme Caverion SmartView:n toimintaa sinulle demotapaamisessa. 

Lue lisää

 

Haluaisitko kuulla lisää?

Jätä yhteydenottopyyntö

 

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

 

Katso myös