Konepaja uudistaa vanhaa ja korjaa rikkoutuneet osat lähellä sinua

Etsitkö nopeaa ja laadukasta korjausta tai huoltoa rikkoutuneille teollisuuslaitteille?…

Etsitkö nopeaa ja laadukasta korjausta tai huoltoa rikkoutuneille teollisuuslaitteille? Konepajoissamme hoituvat erilaiset korjaustyöt, koneen osien valmistus sekä varaosavalmistus yksittäiskappaleissa tai sarjoissa. Yli 30 konepajaamme muodostavat käytännössä koko Suomen kattavan verkoston, joten saat aina apua nopeasti ja läheltä. Hyvin varustellut huoltoautomme tuovat palvelut tarvittaessa suoraan luoksesi.

Sertifioitu konepaja takaa koneistuksen ja esivalmistuksen laadun

Konepajamme ovat saaneet EN 1090 -sertifikaatit ja hitsauksessa täytämme ISO 9001:2015,  3834-2:2005 standardien vaatimukset. Nämä takaavat, että työstäminen, työn jälki ja laatu ovat aina ensiluokkaista.

Konepajoistamme löytyy kattavasti uusimmat työvälineet sekä koneistuksen ja esivalmistuksen ammattilaiset. Jos tarvittavaa laitetta tai osaamista ei löydy lähimmästä konepajasta, hoidamme tilauksesi automaattisesti toisen, vaadittavan erikoisosaamisen täyttävän konepajamme kautta. Verkosto takaa, että kauttamme hoituvat käytännössä kaikki tuotantolaitteistosi huolto- ja kunnostustarpeet.

Käytössämme on mm.

  • CNC-sorvit ja jyrsinkoneet, jyrsintyöstökeskukset ja jyrsinlevytyökeskukset
  • Manuaaliset työstökoneet
  • Levyleikkurit ja särmäyspuristimet
  • Sahat, laserleikkauskoneet, polttoleikkauskoneet
  • Epäkesko- ja hydraulipuristimet, puristinlinjat
  • Ohutlevyn rullamuovauslinjat ym.
  • Koeponnistuspenkkejä
  • Hydrauliikan testilaitteistoja.

Hoidamme myös hitsaukset, esimerkiksi huoltosiltojen, putken osien tai venttiilien hitsaukset.

Tutustu tarkemmin hitsauspalveluihin

 

Kaikki teollisuuden konepaja- ja muut palvelut yhdeltä toimittajalta

Tarjoamme huolto-, korjaus- ja varaosapalvelut lähes kaikille tuotantolaitteille yksittäisestä huoltotyöstä aina laajoihin kunnossapitosopimuksiin asti. Palvelemme useita teollisuustoimijoita myös pitkäaikaisilla teollisuuden kunnossapidon kumppanuuksilla.

Konepajapalvelut ovat saatavilla useista palvelukeskuksistamme, joita on yli 30 eri puolilla Suomea. Jos tarvitset apua tuotantolaitteiden korjauksessa tai esivalmistuksessa, ole suoraan yhteydessä lähimpään Caverion Teollisuuden yksikköösi tai täytä alla oleva lomake. Olemme sinuun pian yhteydessä.

Kysy lisää konepajapalveluista

Ota yhteyttä ja kerro tarkemmin, millaista palvelua tarvitset.

Katso myös

 

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

 

Selaa blogiamme