Kulunvalvonta lisää yritysturvallisuutta

Kulunvalvontajarjestelmat Caverionilta

Oikein toteutettuna kulunvalvonta lisää yritysturvallisuutta. Sen avulla estetään sivullisten pääsy yrityksen tai kiinteistön tiloihin, mutta samalla tehdään henkilöstön liikkumisesta sujuvaa. Kulunvalvontajärjestelmä on mahdollista kytkeä myös muihin taloteknisiin järjestelmiin ohjaamaan esimerkiksi valaistusta, ilmastointia ja hissejä.

Ohjauksella pienennetään kiinteistön energiankulutusta, kun laitteet eivät toimi tarpeettomasti tilojen ollessa tyhjänä. Caverion on kulunvalvonnan suunnittelun, asennuksen ja laitteiston ylläpidon ammattilainen, ja hoidamme koko toimitusketjun yhteensovittamisen. Järjestelmällisellä ylläpidolla varmistamme, että laitteistosi myös pysyy toimintakunnossa.

Kulunvalvontajärjestelmät valmistajariippumattomasti

Olemme laiteriippumaton järjestelmätoimittaja ja edustamme esimerkiksi seuraavia kulunvalvontajärjestelmiä: Lenel On Guard, Abloy OS, iLOQ, Esmikko, S2, NOX Systems.

Tiesitkö? Caverion Suomelle on myönnetty turvallisuusalan elinkeinolupa, joka vaaditaan 1.1.2019 alkaen lukitus-, kulunvalvonta- ja rikosilmoitintöitä tekeviltä yrityksiltä. Myös avainhallinta- tai kulunhallintapalvelut vaativat turvallisuusalan elinkeinoluvan. Poliisin sivuilta voit tarkistaa turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijat. 

Kulunvalvonnan palvelut valtakunnallisesti

 • Suunnittelu ja hankekehitys: Kulunvalvontajärjestelmien suunnittelu
 • Projektin toteutus: Kulunvalvontajärjestelmien asennukset
 • Projektin johtaminen
 • Kulunvalvontajärjestelmien tekninen huolto ja kunnossapito
 • Asiantuntijapalvelut: Kulunhallintapalvelut, kulunvalvontalupaprosessien luonti, pääkäyttäjäpalvelut
 • Integroidut turvajärjestelmät
 • Serverihotellipalvelut
 • Turvallisuusjärjestelmien integrointi lisää turvatasoa

  Nykypäivän turvallisuusjärjestelmillä voidaan luoda todellista henkilöstöhallinnon automatisointia. Turvallisuusjärjestelmien hankinnan yhteydessä voidaan luoda luparekisteri, jolla suuri osa yrityksen päivittäisistä toiminnoista saadaan automatisoitua. Automatisointi vähentää turhaa työtä ja varmistaa järjestelmän toimivuuden, koska inhimilliset virheet jäävät pois. Samalla myös nostetaan turvallisuustasoa. 

  Integrointi on suunniteltava samaan aikaan turvallisuusjärjestelmien hankinnan kanssa, koska ilman harkintaa valitut laitteet eivät välttämättä ole integroitavissa. Yksi merkittävimpiä asioita integroinnin toteutuksessa on yhtenäisesti valittu RFID (Radio Frequency Identification) -korttitekniikka.

  Kulunvalvonnan järjestelmät myös leasingsopimuksella

  Tarjoamme kulunvalvonnan palveluita myös kiinteään kuukausihintaan. Sopimus pitää sisällään laiteinvestoinnit, varaosatoimitukset, viankorjauskäynnit ja vuosihuollon. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

  Kiinnostuitko? Jätä meille yhteydenottopyyntö alta niin palaamme mahdollisimman pian!


  Pyydä tarjous tai lisätietoja kulunvalvonnasta

  Ota yhteyttä

  Myyntipäällikkö
  Teemu Rytky
  puh. 050 331 4599
  teemu.rytky@caverion.com

  Referenssejä