Kulunvalvonta lisää yritysturvallisuutta

Oikein toteutettuna kulunvalvonta lisää yritysturvallisuutta. Sen avulla estetään sivullisten pääsy yrityksen tai kiinteistön tiloihin, mutta samalla tehdään henkilöstön liikkumisesta sujuvaa. Kulunvalvontajärjestelmä on mahdollista kytkeä myös muihin taloteknisiin järjestelmiin ohjaamaan esimerkiksi valaistusta, ilmastointia ja hissejä.

Ohjauksella pienennetään kiinteistön energiankulutusta, kun laitteet eivät toimi tarpeettomasti tilojen ollessa tyhjänä. Caverion on kulunvalvonnan suunnittelun, asennuksen ja laitteiston ylläpidon ammattilainen, ja hoidamme koko toimitusketjun yhteensovittamisen. Järjestelmällisellä ylläpidolla varmistamme, että laitteistosi myös pysyy toimintakunnossa.

Olemme laiteriippumaton järjestelmätoimittaja ja edustamme esimerkiksi seuraavia kulunvalvontajärjestelmiä: Esmikko, Promid, Hedsam ja JotBar. 

Tarjoamme palveluita valtakunnallisesti

 • Asiantuntijapalvelut: Kulunhallintapalvelut, kulunvalvontalupaprosessien luonti, pääkäyttäjäpalvelut
 • Suunnittelu ja hankekehitys: Kulunvalvontajärjestelmien suunnittelu
 • Projektin toteutus: Kulunvalvontajärjestelmien asennukset
 • Projektin johtaminen
 • Kulunvalvontajärjestelmien tekninen huolto ja kunnossapito
 • Integroidut turvajärjestelmät
 • Serverihotellipalvelut
 • Turvallisuusjärjestelmien integrointi lisää turvatasoa

  Nykypäivän turvallisuusjärjestelmillä voidaan luoda todellista henkilöstöhallinnon automatisointia. Turvallisuusjärjestelmien hankinnan yhteydessä voidaan luoda luparekisteri, jolla suuri osa yrityksen päivittäisistä toiminnoista saadaan automatisoitua. Automatisointi vähentää turhaa työtäja varmistaa järjestelmän toimivuuden, koska inhimilliset virheet jäävät pois. Samalla myös nostetaan turvallisuustasoa. 

  Integrointi on suunniteltava samaan aikaan turvallisuusjärjestelmien hankinnan kanssa, koska ilman harkintaa valitut laitteet eivät välttämättä ole integroitavissa. Yksi merkittävimpiä asioita integroinnin toteutuksessa on yhtenäisesti valittu RFID (Radio Frequency Identification) -korttitekniikka.

  Kulunvalvonnan leasingsopimus

  Tarjoamme kulunvalvonnan palveluita myös kiinteään kuukausihintaan. Sopimus pitää sisällään laiteinvestoinnit, varaosatoimitukset, viankorjauskäynnit ja vuosihuollon. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

  Referenssejä